UkesMENY

Ny uke, ny ukesmeny!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med MENY.

Mandag, og tid for ukens meny: Vi går en cheesy uke i møte! For finnes det egentlig noe bedre enn ost?

Denne uken har vi dedikert hele ukens meny til ost! For deg som ønsker å spise mer vegetarisk, kan ost være en enkel måte å tilføre mer proteiner til maten, i tillegg til at det metter bra og smaker så godt! Og det finnes et hav av deilig oster å velge blant! Lag en fresh gresk salat med fetaost, eller test ut TikTok-trenden baked feta pasta (som selvfølgelig er en av ukens retter).

Dersom du ikke allerede har testet den kypriotiske grillosten Halloumi er du in for a treat! Denne osten passer perfekt i salater, men kan også nytes som snacks eller siderett.

Men vi kan ikke snakke om ost, uten å smelte den... For på visse dager er det ingenting som gjør oss så varme om hjertet som comfort food med smeltet ost i hovedrollen. Enten du lager deg et deilig ostesmørbrød, eller en etterlengtet helgepizza er det lite som skaper vann i munnen på samme måte som en perfekt, gyllen og gratinert overflate.

Hos Meny finner du et enormt utvalg av ost fra hele verden, men også fra norske produsenter. Enten du inkluderer ost som en del av middagen, eller nyter det som en snack eller dessert vil du garantert finne både gamle og nye favoritter i den innholdsrike ostedisken hos Meny.

Fikk du med deg forrige ukes meny?

Ukens meny

Denne uken er det mye godt å glede seg til!

Halloumisalat

Klikk her for å finne handleliste og fremgangsmåte hos meny!

Hvit pizza med creme fraiche og spinat

Her finner du handleliste og fremgangsmåte på Meny!

Baked feta pasta

Her finner du handleliste og fremgangsmåte hos meny!

Powered by Labrador CMS