Gossip Girl er tilbake!

Foto: Getty Images

Vil vi endelig få et gjensyn med Blair og Serena? XO XO.

Publisert Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært en del spekulasjoner rundt et mulig comeback av dramaserien Gossip Girl, og nå kan det virke som at ryktene faktisk er sanne og at vi vil få et gjensyn med Blair Waldorf og Serena Van der Woodsen.

Les også: Blake Lively skiftet 7 ganger på 1 dag

EN NY SPIN-OFF

Det er nettmagasinet Deadline som forteller at HBO Max har bestilt 10 episoder av en spin-off av serien. Mest sannsynlig vil derfor ikke serien i hovedsak sentrere seg rundt venninne Blair og Serena som idag ville vært i slutten av 20-årene.

Ifølge Deadline vil serien ha en ny cast med tenåringer. Åtte år etter originalen vil vi få innblikk i en ny generasjon med Upper East Siders som går på privatskole i New York. Serien vil gjenspeile hvor mye sosiale medier og New York har forandret seg siden sist.

Manusforfatteren til den originale versjonen av Gossip Girl, Joshua Safran, vil også denne gang være involvert i produksjonen sammen med produsentene Josh Schwartz og Stephanie Savage.

Kjekkasen Chase Crawford som spilte Nate Archibald i serien, har tidligere uttalt at han gjerne kunne tenke seg å være med i en eventuell comeback av Gossip Girl, men han tror det blir vanskelig å få med seg resten av crewet på grunn av deres busy timeplan.

GJENSYNSGLEDE?

Penn Badgley som spilte Dan Humphrey i serien, er aktuell med serien You på Netflix, Leighton Meester som spilte Blair Waldorf, spiller i Single Parents og Ed Westwick som spilte Chuck Bass, er aktuell i serien White Gold for øyeblikket.

Leighton Meester har tidligere uttalt at hun er åpen for en remake av Gossip Girl, men at hun ikke kommer til å gjøre syv nye år av serien. - Jeg har barn nå og selv om jeg syns det var gøy å filme og bo i New York, vil jeg ikke være altfor lenge bort fra barna mine.

Uansett om det blir et gjensyn med gamle karakterer, eller om vi kommer til å møte helt nye personligheter, gleder vi oss til nok et innblikk inn i sosietetslivet i New York.

Men hvem Gossip Girl egentlig er, det er nok en hemmelighet vi aldri får vite..

XO XO.

Powered by Labrador CMS