Parfymen som setter din indre magi i fokus – og skaper åndelig kraft

Good Fortune Viktor & Rolf

En unik parfymenyhet fra Viktor & Rolf!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Viktor & Rolf

La sommeren dufte av åndelighet og dypere mening. Nå lanserer Viktor & Rolf den unike parfymen Good Fortune. En magisk eliksir som skal styrke ditt indre vesen og som frontes av artisten FKA Twigs, som selv er dypt involvert i det spirituelle:

– Det er en unik duft som hyller kraften i det feminine.

I en tid med konstant stress, søker mange en dypere mening og en tydeligere kontakt med det indre. Å vende blikket og finne styrken innover, er en viktig faktor til balanse. Som en spirituell lovprisning og med et blikk mot mystikk og magi, lanserer Viktor & Rolf nå en helt ny og unik parfyme.

Good Fortune leker med referanser til hvit magi, kosmos og den helende kraften i krystaller og blomster. Selve flasken er utformet som en krystallkule som skal bringe din indre spåkone til live og forutsi lykke og velstand. Flaskens kork består av en fasettert ametyst – som symboliserer kraft og positiv energi.

– Vi vil spre et positivt budskap. Vi har lenge villet skape en duft rundt konseptet moderne spiritualisme, personlig utvikling og søken etter en dypere mening, sier designerne Viktor Horsting og Rolf Snoeren.

FKA Twigs: “Good Fortune – en mild og dristig parfyme”

Good Fortune bærer noter av jasmin, som styrker ditt indre veikompass og hjelper deg med å bli kvitt negativ energi og etisk utvunnet vanilje fra Madagaskar som omslutter deg med en sensuell aura.

– Vi kokte sammen Good Fortune som et magisk brygg med eksepsjonelle egenskaper. En kraftfull alkemi av fløyelsmyk jasmin i et kremete vaniljebad toppet med fennikel og gentian” sier parfymørene Anne Flipo og Nicolas Beaulieu.

Parfymen inneholder også en aldri tidligere brukt ekstrakt av fennikel, som er populær innen hvit magi, samt gentian. I kombinasjon skaper de en helt ny og magisk duftnote som har en nærmest forheksende effekt og som samtidig vekker din sjel til live og bringer mot.

– Good Fortune åpner opp min fantasi og vekker sinnet mitt, den er mystisk, gåtefull og spennende på en og samme tid. Good Fortune er akkurat som meg, både mild og dristig. Det er en unik duft som hyller kraften i det feminine, avslutter hun.

Parfymen som er helt vegansk, frontes av den like fargesterke og spirituelle artisten FKA Twigs:

Powered by Labrador CMS