Beauty: Fem fine highlightere

Dette er ELLEs favoritter for en naturlig og solkysset glød!

Publisert Sist oppdatert

Beste highlighter: Er det en ting vi nesten aldri får nok av er det highlightere! Dette er et must-produkt som du alltid finner på baderomshylla vår og som alltid er med oss i jobbvesk – et produkt som gir oss en en glødene finish på 1-2-3!

Dewy og glødende hud er en look som aldri går av «moten», og definitivt noe vi kommer til å se mye av mot våren og sommeren – sammen med disse beauty-trendene.

Beste highlighter:

Denne highlighteren gir en nydelig glow uten at den blir klissete. En supernaturlig glød, som blender nydelig på huden.

Invisible Illumination fra Lumene, kr 209 (annonse).

Dette er en annen favoritt i redaksjonen - Liquid Glow fra Anastasia Beverly Hills i fargen Bronzed. Denne gir en solkysset look og gir en fantastisk fin glød.

Ta litt direkte på kinnbeina med en beautyblender – et voila; bronzed og glødende på 1-2-3.

Liquid Glow i fargen Bronzed fra Anastasia, kr 295 (annonse).

Dette er også en favoritt i ELLE-redaksjonen og et kultprodukt i beautybransjen. RMS Living Luminizer består av fire fantastiske highlightere, laget på naturlige og rene ingredienser, som kan brukes alene eller sammen for en nydelig glow.

Vi elsker at den er krembasert og består av fire nyanser – en glitrende highlighter, en lys og naturlig, en som er mot lyserosa og en som har superfin og gylden bronzed farge. Denne tar deg fra hverdag til fest, og er et must i veska med andre ord!

Mini Living Luminizer fra RMS Beauty, kr 217 (annonse).

Forever Couture Luminizer Highlighter i fargen Nude Glow gir en fantastisk fin perlemor-finish til huden. Bruk pudderet på kinnbeina, litt på amorbuen for en illusjon av fyldigere lepper, langs neseryggen og i øyekroken for et ekstra våkent blikk.

Forever Couture Luminizer Highlighter i fargen Nude Glow fra Christian Dior, kr 515 (annonse).

Highlighterpaletten Hyper Real Glow Palette i fargen Get It Glowin består av tre superfine highlightere som kan følge med deg fra vår til sensommer. Nydelig pudret konsistens som gir en superfin gylden glow . Hvis du liker en super glowy og dewy look vil du elske denne paletten!

Hyper Real Glow Palette i fargen Get it Glowin fra Mac, kr 515 (annonse).

Powered by Labrador CMS