På badet med ELLE

Her er våre vårfavoritter på baderomshyllen... Og vi avslører et volum-tips for håret!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aspire Brands.

Det er alltid like spennende å ta en titt på baderomshylla til jenter vi digger, men i dag avslører ELLE hva som finnes på vår baderomshylle. Akkurat nå har vi ekstra fokus på å bli freshe til våren, og baderomshylla gjenspeiler dette.

Vi har plukket frem våre nye vårfavoritter og børstet støv av noen beauty klassikere, og vår egen skjønnhetsredaktør avslører hemmeligheten bak hennes alltid freshe, naturlige og glødende hud! Bli med på badet til ELLE!

Slik får du glød

For å få en glødende, fresh hud må døde hudceller skrubbes bort, og ansiktsskrubben One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub fra Formula 10.0.6 har alt vi ønsker oss fra en og samme skrubb. Den inneholder blant annet zink og havre, har fine små korn, og dufter himmelsk! Vi vasker ansiktet først med en rens, deretter tar vi denne skrubben og masserer den lett i ansiktet før vi skyller av. Resultatet er en fin, ren og glødene hud.

Et annet lite triks når man har dårlig tid er å bruke strips til å fjerne urenheter på nesen. Down To The Pore av Formula 10.0.6 inneholder blant annet Tea tree og trekker til seg urenheter og olje på et blunk! Hvorfor vi elsker de?

Dette er hurtigvirkende strips som fjerner hudormer og renser porene. Vi vasker alltid først hele ansiktet og gjør nesen våt, deretter så tar vi en strips, lar den sitte på i 10 minutter, og trekker den forsiktig av. Nesen er fri for urenheter og man har ikke pillet på huden -helt genialt!

For å få en glødende, fresh hud til våren gjelder det å booste hudpleierutinen sin litt ekstra. Vi elsker den gjenoppbyggende masken, Bright Side Vitamin C! Denne smører vi på ren og tørr hud, i et generøst lag, og lar den virke i ca 10 minutter.

Masken inneholder AHA, som gjør huden klarere, samtidig som den beroliger og pleier huden med ingredienser som meadownfoam seed foam. Et lite ELLE beautytriks: For best resultat og som en skikkelig vårboost bruker vi denne masken 2 ganger i uken over en periode på 3 uker – Hello glow!

Når du bruker slike masker er det viktig å ta hemsyn til egen hud, og hvor sensitiv/ikke sensitiv den er. Dessuten er det viktig å beskytte huden med solkrem, da huden blir mer sensitiv mot sol. Derfor er det helt topp å bruke denne masken nå i innspurten med hjemmekontor, før den sterkeste vårsola setter i gang.

Solkysset hud

Ingenting komplimenterer glød som solkysset hud! Derfor bruker vi self-tanning drops fra Isle of Paradise.

Og her kommer et genialt triks: Vår egen skjønnhetsredaktør sverger til sine tanning drops, og blander dem inn med sin daglige fuktighetskrem og bodylotion – resultatet blir en naturlig solkysset glød! Alt du trenger er 1-2 dråper som du blander inn med fuktighetskremen. Dette er hemmeligheten bak en nydelig naturlig, glow gjennom hele året!

Dersom du ønsker en mer intens brunfarge kan du enkelt øke dosen, og bruke rundt 3-4 dråper. Disse dråpene er helt geniale, og kan brukes både i ansiktet og på kroppen!

En ekstra bonus med akkurat disse sevbrunningsdråpene fra Isle of Paradise er at de fungerer som hudpleie og selvbrunning i et og samme produkt. De inneholder 99% naturlige ingredienser, gir en fin og jevn hudtone samtidig som huden får massevis av fukt. Ikke uten grunn at de også er Poppy Delevingne sin favoritt også!

Volum? Ja, takk!

Tørrsjampo er også et must på ELLE´s baderomshylle!

Dette er en skikkelig hverdagshelt på dagene der man ikke har tid til en hårvask, eller ønsker mer volum i nyvasket og glatt hår. Sliter man med å bygge tekstur til håret sitt, eller om man har fint eller glatt, så er et lite stylingtrisk å bruke litt tørrsjampo. Da blir håret så mye lettere å style, og holder på formen og volumet!

En annet volumtriks er å dele håret inn i seksjoner, spraye med Dry Shampoo Plus fra Batiste – la det virke i et halvt minutt – og deretter massere produktet lett inn i hår-røttene. Avslutt med å børste håret forsiktig med en Anne favoritt -hårbørste fra Tangle Teezer. Denne hårbørste sliter ikke på håret og løser floker og skaper lett volum! Vavavoom hår med andre ord.

ELLE´s fine vårfavoritter som gir oss en liten dose ekstra freshness, og det så enkelt som på 1-2-3!

Powered by Labrador CMS