3 tips for fantastisk vårglød

Foto: Silvany Bricen

Tre beautyfavoritter som gir en øyeblikkelig glød!

Publisert Sist oppdatert

Silvany Bricen er skjønnhetsskribent, og sammen med livsstilscoach Hedda Brodtkorb står hun bak Norges gladeste velværepodkast, Hey Babe! I podkasten forsker og deler de på alt de kan innen skjønnhet, velvære og motivasjon. Sjekk ut deres Instagram og podcast for masse spennende og inspirerende innhold.

Oppnå en skikkelig vårglød med disse produktene!

Ingenting gir meg mer glede enn produktene som gir glød på et blunk. Nå som vårsola allerede har begynt å titte frem, ønsker jeg en jevn hudtone som ser levende og sunn ut. Her er tre favoritter som tryller frem varmen i ansiktet og gir en fin vårglød.

Makeup med pleie

Når jeg finner den øyeskyggen i en nøytral farge som får meg til å se usminket ut – og samtidig mer opplagt, blir dette en klar favoritt i sminkepungen. Westman Atelier Eye Pods gir det subtile skimmeret som jeg elsker!

Koch Parfymeri i Stavanger er ett av to steder i landet som selger dette etterspurte merket fra en av motebransjens ledende makeup-artister Gucci Westman.

Som et «clean beauty»-merke har Gucci gjort seg bemerket, og leppestiftpaletten Lip Suede Les Nudes er på ønskelisten min fordi den – i likhet med denne øyeskyggen – er laget på de reneste ingrediensene som også gir pleie til lepper og hud. What’s not to love?

Westman Atelier Eye pods, 945,-

Serum som reparerer

Et serum som gjør huden min klarere, er et serum jeg ikke klarer meg uten. Disse dyrbare dråpene som trekker dypere ned enn en fuktighetskrem, har som hensikt å reparerer og/eller forebygger skader. Prisen på et slikt serum er derfor ofte høyere.

Klassikeren C E Ferulic fra Skin Ceuticals er dyr, men jeg ser at huden blir klarer etter noen ukers bruk. Da Hedda og jeg hadde Norges største beautyinfluencer Emilie Tømmerberg som gjest, nevnte hun også dette som en stor favoritt.

Personlig mener jeg serumet ikke er nødvending i 20-årene, men heller når du begynner merke solskader, er i 30-årene eller eldre og har budsjett til det. Konsentrasjonen av aktive ingredienser gjør at det prikker litt på huden, som en mild kløe, men dette går over.

CE Ferulic fra Skin Ceuticals, 1 660,- (annonse)

Lovlig «retusjering» med foundation

Lite er mer tilfredsstillende enn å finne den perfekte foundation som gjør at huden din ser usminket ut, og gir en fin vårglød!

Jeg elsker produktene som gir «no makeup looken», og i fjor lanserte Fenty Beauty produktet Eaze Drop Blurring Skin Tint som minner om en lett fuktighetskrem med farge.

Denne flytende mirakelkremen bare sklir på huden, og legger seg som et slør av solkysset hud. Det som er så bra med disse lette sminkekremene er at det er vanskelig å gjøre «feil». Dukan bruke de under øyne, rundt neseborene, på de stedene en concealer normalt kommer til sin rett. Selv om den føles som en fuktighetskrem, vil jeg anbefale å bruke en ren dagkrem under.

Fenty beauty eaze drop blurring skin tint, 320,- (annonse).

Silvany Bricen / Heybabe! Podkast

Hedda Brodtkorb og Silvany Bricen

Hør på HeyBabe! podcast her.

Powered by Labrador CMS