Slik sminker du deg med glitter

Foto: @glitterecolovers

Nå skal alt glitre!

Publisert Sist oppdatert

Denne festsesongen vil vi glitre fra topp til nå! Vi snakker antrekk, sko, vesker og strømpebukser i glitter, og ikke nok med det – selv sminken skal glitre. Vi henter inspirasjon fra 70-tallets disco-estetikk og sier som Andrea True Connetion – more, more, more.

https://www.youtube.com/watch?v=B_v_mfb7vPc

For at vi ikke skal ende opp med å se ut som vi har ramlet i en bøtte med glitter har vi selvfølgelig spurt ekspertene om råd, nærmere bestemt glitter-guruen himself, Tomas Erdis. I tillegg til å være makeup-artist er Tomas også medeier i Glitter Eco Lovers – vi lovet dere tross alt en ekspert!

Slik sminker du deg med glitter

– Glitter Eco Lovers er kjendisenes nye favoritt-glitter! Det er nedbrytbart og laget av cellulose fra planter, helt vegansk og ikke tester på dyr. Vårt kosmetiske glitteret kan brukes på hud, hår og negler, samt til diy-prosjekter som pynt, forteller Tomas Erdis.
– Det som er unikt her er at vi bruker en Aloe vera-gel til å feste glitteret med. Den er superlett i konsistensen, og ødelegger ikke sminken som ligger under. Bra for huden, samtidig som det vaskes av enkelt med kun vann. Start med å pensle et tynt lag med Aloe vera på ønsket område, enten det er på hud eller i hår – spiller ingen rolle. Deretter dabber du glitteret på plass, enten med bruk av en pensel eller fingertuppene, også sitter det på hele kvelden.
Foto: @glitterecolovers/@ninasandbech
Tomas anbefaler også å sjekke ut Instagramkontoen til @glitterecolovers for flere bilder og inspirasjon til forskjellige looks.
– Her er det kun fantasien som setter grenser. Noen ganger vil du kanskje ha et helt øyenlokk med glitter, mens andre ganger er det nok med noen få glitterflak i øyenkroken.
Foto: @glitterecolovers/@ennaknezevic
– Mitt beste tips er å starte med små mengder når det kommer til å sminke seg med glitter, kanskje starte med litt i vipperoten for å gi en touch of sparkle, og når du føler deg trygg med det så kan du prøve i øyekroken. Du kan også legge glitter med samme fremgangsmåte (aloe vera-gel) i håret, kanskje i festet på en hestehalen, eller sammen med en wet look?
Foto: @glitterecolovers/@mariasofia_beauty Foto: @glitterecolovers/@kostyle_/@hairbymariekristine
Tomas tipser også om at Glitter Eco Lovers har glitterflak i ulike størrelser, slik at du enten kan bruke bare små flak eller de store, men også mikse dem sammen for en maksimal effekt.

Årets kuleste partytriks?

Vår egen Julie Marlen har allerede delt sitt beste partytriks, og dersom du ikke har et eget kan det hende at du får det nå.
Glitter Eco Lovers lanserte nylig det spiselige glitteret «eat me» som kan brukes til til både mat og drikke, og som verken smaker eller lukter noen ting. Tomas Erdis spår dette som det nye, og desidert kuleste partytrikset!
"Eat me" kommer i tre forskjellige farger, som i tillegg til å få drinken din til å glitre, også kan gi den farge. Finnes i fargene rose og gold, samt clear som kun glitrer, uten farge. Hvor fint er det ikke å servere en glitrende dessert til årets nyttårsfeiring for eksempel?
Powered by Labrador CMS