Vanessa Kirby «tok en Gwyneth»

Skuespilleren vekket liv i den ikoniske Oscar-looken.

Publisert Sist oppdatert

Den engelske skuespilleren Vanessa Kirby, stjal mye oppmerksomhet under nattens Oscar-utdeling, i sin Gucci kjole og stram styling. Vi elsker dramatikken de har skapt i denne looken, da den oser fashion og ekte Hollywood-glamour.

Den pudderfargede kjolen var stylet med en sleek midtskill og stramt hår, mørke lepper og negler. Hun bar et diamant-halskjede fra Cartier bak frem, slik at den store diamanten «dinglet» bak i nakken.

Foto: Getty Images

Da vi bladde gjennom bildene fra nattens seremoni fikk en aldri så liten fashion déjà vu... Er det bare oss, eller minner hun ganske så mye om Gwyneth Paltrow sin look fra 1999..?

Foto: Getty Images

Gwyneth Paltrow vant det året Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Et øyeblikk som ble ikonisk! Hun var iført en babyrosa taftkjole, designet av Ralph Lauren og diamanter fra juveleren Harry Winston.

Håret var også gredd tilbake i en sleek sideskill. Valget rundt Paltrows kjole ble diskutert i etterkant, den var både elsket og hatet. Men, i ettertid ser vi jo at et ikonisk moteøyeblikk ble skapt på den røde løperen.

Da vi i dag bladde gjennom bildene fra nattens kåring fikk vi, som sagt, et aldri så lite Paltrow-dejà vu, og kunne ikke la være å se at Vanessa Kirby brukte noen av de samme stylingrepene under nattens Oscar.

Foto: Getty Images

Den helt lyse, pudderfargede kjolen signert Gucci, var minimaltisik og moderne. Gwyneth Paltrows Ralph Lauren-kjole var i babyrosa taftsilke og begge kjolene hadde dyp, V-utringning og glamorøst slep.

Vanessa stylet sin blonde manke i en stram midtskill, og Gwyneth hadde sitt blonde hår i en sleek sideskill. Begge hadde naturlig-ish sminke med rødtoner på leppene der Vanessas leppestift gikk mot plomme var Paltrows mot rød. Begge bar et diamant-kjede stramt rundt halsen. Mimimalistisk og moderne eleganse hadde de begge!

En liten lek mellom det über-feminine og det stramme– det morderne i kombinasjon med nostalgisk Hollywood stil!

Om det var med hensikt eller ikke, så elsker vi at Vanessa Kirby blåste liv igjen i den ikoniske 90-talls-looken til Gwyneth!

Nå vil vi ha håret i en sleek sveis, glødende sminke i kombinasjon med mørke lepper og negler. Og vi vil helst ha på oss noe pudderfarget eller babyrosa..

Powered by Labrador CMS