Du har vel hørt om "Sayonara-Zara"-party?

Meghan Markle skal visstnok ha holdt et "Sayonara Zara"-party da hun ble rik.

Publisert Sist oppdatert

Noen feirer sin store suksess ved å kjøpe en Chanel- eller Celine-veske, andre feirer ved å holde et "Sayonara Zara"-party.

Ifølge Vanity Fair skal Meghan Markle ha feiret sin lovende skuespillerkarriere ved å arrangere en fest for spesielt inviterte. En kilde har fortalt bladet at festen uoffisielt ble kalt for et "Sayonara Zara"-party og at Meghan skal ha gitt bort klær fra garderoben sin til gjester på festen. Se for deg å dra på en fest til noen, få noen av Zara klærne hennes gratis for så å innse at du er i besittelse av klær tidligere eid av en nå kongelig hertuginne.

Garderoben til Meghan Markle består nå av kjoler, sko og vesker til svimlende summer, og hun er i besittelse av skreddersydde plagg fra de største motehusene i verden, som Givenchy og Alexander McQueen. Men hun får ikke klær gratis. Klesbudsjettet til Meghan kommer fra prins Charles, som får 28 millioner pund i apanasje i året fra slottet. Dette skal dog dekke Kate Middleton, prins Harry og prins William også. Og i tillegg får hun låne smykker fra dronningens egen samling til ulike eventer.

Meghan har også blitt observert i klær fra billigere merkevarekjeder. Hun har hatt på seg klær fra både J.Crew og Asos og er visstnok veldig opptatt av at det hun har på seg ikke skal ta alle fokuset bort fra den viktige jobben hun gjør som Hertuginne av Sussex.

Se Meghan i norsk design her!

Powered by Labrador CMS