Stop right now! Spice Girls er tilbake!

Spice Girls skal turnere i 2019, men det blir bare med fire av medlemmene...

Publisert Sist oppdatert

90-tallsfenomenet som ga oss "girl power", "Wannabe", Union Jack-kjolen, flikkflakk på bordet og "Viva 4 Ever" er tilbake! Spice Girls har endelig bekreftet at de skal på en stor turné i England i 2019.

Men det blir dessverre uten Victoria Beckham. – Sorry alle posh-fans der ute! Vi fikk litt flash backs til da jentegruppa besøkte i Oslo i 1998 og Geri ikke var med #sønderknust

https://www.instagram.com/p/BpzYZaCnfvb/

spice girls reunion

I pressemeldingen Spice Girls sendte ut, skriver Emma Bunton "Det er på tide å spice opp ting igjen! Jeg kan nesten ikke vente med å opptre for våre fans og en helt ny Spice-generasjon. Elsker dere alle!"

Mel B skrev: "Endelig skjer det. Jeg roper høyt av glede. Jeg og jentene gleder oss til å se dere".

Selv om Victoria ikke skal være med, ønsker hun de lykke til:

"Å være med i Spice Girls var en viktig del av livet mitt og jeg ønsker jentene mine så mye kjærlighet og moro når de skal ut på turné igjen. Jeg vet at showet kommer til å bli fantastisk og gamle og nye fans vil elske det", skrev hun i en pressemelding.

Sist Spice Girls opptrådte sammen på scenen var under avslutningsseremonien til OL i London i 2012.

Billettene legges ut for salg lørdag 10. november, så da er det bare å finne fram Buffalo-skoene, hårmaskaraen, magetoppen du kjøpte på sommerferien i Østersund i 1996 og "Say you`ll be there"!

Adele er like gira som oss:

https://www.instagram.com/p/Bp0JKLdH1qv/

Har du sett Meghan Markle i norsk design?

Saken er fra elle.uk

Powered by Labrador CMS