Konkurranse: Vinn et personlig møte med Gigi Hadid i København!

Den 23. september kommer Gigi Hadid til København i forbindelse med den nye Tommy x Gigi kolleksjonen hun har designet for Tommy Hilfiger. Og du kan få muligheten til å møte henne!

Publisert Sist oppdatert

I SAMARBEID MED TOMMY HILFIGER: Vil du bli med ELLE til København for en Meet & Greet med supermodellen Gigi Hadid i København?

En heldig ELLE-leser + venninne kan vinne et personlig Meet & Greet møte med Gigi Hadid. Les mer om besøket og delta i konkurransen om å møte supermodellen her!

Gigi til København:
Gigi til København:

Tommy Hilfiger har hatt kjempe suksess med modell og it-girl, Gigi Hadid, og under moteuken i London neste uke, presenteres nok en Tommy x Gigi capsule-kolleksjon med et see-now-buy-now moteshow (Psst...! showet streames live på ELLE.no tirsdag 19. september kl. 20.00)

Men det er ikke bare nok et Hilfiger/Hadid samarbeid vi er ELLEville over: I anledning den nye høstkolleksjon kommer Gigi nemlig til København for å presentere kolleksjonen. Og du får muligheten til å møte henne!

Som noe helt unikt får 1 heldig ELLE-leser + venninne muligheten til å vinne et personlig Meet & Greet med Gigi Hadid. Møtet vil finne sted i rolige omgivelser sentralt i København, etter Gigi har gjestet Magasin.

Så hvis du som oss er like stormforelsket i den smilende skjønnheten, er det bare å delta i konkurransen nedenfor, og krysse fingrene for at det blir deg som får møte toppmodellen.

Dette kan du vinne: Et personlig møte for deg og en venninne med Gigi Hadid i København

Hvor: Et sted sentralt i København (adressen opplyses kun til vinnerne)

Når: 23. september (tidspunkt offentliggjøres kun til vinnerne)

Vinnerne vil også motta en goodiebag fra Tommy x Gigi kolleksjonen.

Slik deltar du:

Svar på følgende spørsmål:

Hvem kan du møte i København?

Send svar på mail til nathalie@elle.no og merk mailen med TOMMY.

Powered by Labrador CMS