Gigi Hadid er på datern igjen!

Foto: Instagram.

Og hennes nye "lover-boy" er en skikkelig kjekkas...

Publisert Sist oppdatert

Gigi Hadid date: Supermodellen Gigi Hadid har begynt å date Tyler Cameron kjent fra amerikanske The Bachelorette. ELLE.com kan avsløre at paret allerede har vært på fire dater sammen.

For to uker siden ble Tyler og Gigi første gang observert sammen, da de hadde drinker på Soho-House i Brooklyn. De skal derpå ha dratt tilbake til Hadid sin leilighet. Og Tyler Cameron forlot ikke leiligheten til Gigi før klokken to på natten.

https://www.instagram.com/p/BzDdkDxlkgx/

Mandagen dro de to på bowling sammen på Manhattan, og Tyler Cameron skal også da ha blitt med Gigi hjem til leiligheten, hvor han ble hele natten. Cameron ble nemlig ikke observert av fotografene før neste dag.

Ifølge kilder synes Gigi at Tyler er veldig søt, og hun liker visstnok at han er en god lytter.. De har ifølge kilder tekstet i flere uker allerede.

https://www.instagram.com/p/B0RJ1TIFT9V/

Gigi Hadid - På sin fjerde date

Igår kveld var Gigi Hadid og The Bachelorette-kjekkasen ute på sin fjerde date. Denne gangen ble de observert nærmest hånd i hånd i nesten identiske, slitte jeans og t-skjorter. Paret var da på vei inn til Justin Theroux, eksmannen til Jennifer Aniston sin bar, Le Turtle på Manhattan. Om vi skal dit neste gang vi er i NY!

Om Gigi Hadid og Tyler Cameron kommer til å bli seriøse kjærester vil tiden vise, men vi er allerede obsessed med kjekkasen sin Instagram!

Powered by Labrador CMS