Skal du gifte deg i sommer?

Giftering

Her finner du den perfekte gifteringen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med VANBRUUN

Skal du gifte deg og er på jakt etter en ring utenom det vanlige? Da bør du sjekke ut VANBRUUN, som er spesialist innen eksklusive diamantringer.

Enten du vil designe din egen drømmering eller finne din favoritt blant VANBRUUN sitt store sortiment, har du muligheten til å velge mellom over 100.000 diamanter i deres eksklusive database.

Den perfekte giftering

En giftering skal vare evig! Det er enkelt, trygt og prisgunstig å handle ringer fra VANBRUUN. På hjemmesiden kan du få eksperthjelp via chat og telefon hver dag mellom 08:00-21:00.

Du kan også booke et personlig møte med en av VANBRUUNS eksperter i Norge.

Nå har du også mulighet til å låne ringer og prøve de hjemme, slik at du er sikker på at du finner din favoritt. VANBRUUN har lansert egen home try-on service som er perfekt for akkurat gifteringer, slik at du kan få testet gifteringen med din nåværende forlovelsesring – og finne din perfekte match.

De fineste gifteringene akkurat nå

VANBRUUN har et bredt utvalg av eksklusive gifteringer og allianseringer, det er umulig å ikke finne noe som vil passe til deg. Her er fire av våre favoritter!

Luna

Luna består av 22 runde diamanter (avhengig av ringstørrelse) og har et lekent og moderne uttrykk. Ringen har totalt ~0,77 Carat og hver diamant er 2 mm (0,035 Carat per stk).

Lilian

Lilian er virkelig en diamantring utenom det vanlige. Ringen er tilgjengelig med tre forskjellige caratvekter – 0,10, 0,15 og 0,20 carat per diamant.

Diamantene er innfattet med felles klør for å maksimere utsikten over diamantene. Diamantkvaliteten er H / SI1 - Excellent slip. Ringen kan velges både i hel- og halvallianse. En storslått evighetsring som virkelig skiller seg ut i mengden.

Lorin

Lorin er en giftering som består av både runde og ovalformede diamanter, som sammen gjør ringen helt unik. Bruk alene eller sammen med flere ringer – Perfekt å kombinere med en forlovelsesring!

Louise

Louise er en alliansering der diamantene tar plass og er i sentrum, samtidig som designet er sofistikert og tidløst. Ringen har to klør per diamant, noe som virkelig gjør diamantene synlig på riktig måte. Louise finnes i både halv- og helallianse.

Ringene er tilgjengelig i fire forskjellige bredder - 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm og 3 mm. Diamanter er større jo bredere ring du velger. Hver diamant har kvalitet G/VS.

BLI MED PÅ VANBRUUN-EVENT!

30. april kan du booke time for å treffe VANBRUUNS eksperter i Oslo. På eventet vil du få mulighet til å prøve på ringer og få rådgivning.

Sted: Hotel Continental

Det blir også event i Trondheim 14. mai!

Sted: Hotel Britannia

Les mer om alle eventene her!

Powered by Labrador CMS