Fra nå av er denne alltid i veska

Nøkler, lommebok, mobil og ghd Unplugged. Hva mer trenger du?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med ghd Unplugged.

Vi har fått en ny must have i vesken. Konseptet med dag-til-kveld-antrekk er noe vi allerede er store tilhengere av, og derfor lært oss å perfeksjonere over flere år (og anledninger). Men uansett hvor lekre sko man bytter til, eller hvor sharp den blazeren ser ut, så blir det ikke helt komplett når sveisen er litt så som så.

Nå har ghd gitt oss den perfekte løsningen! De har nylig lansert et nytt styling-verktøy som tar vårt (tidvis) spontane on-the-go liv til et helt nytt nivå, når det gjelder å føle seg fresh. Så fra nå av har vi (og it-girl Chiara Ferragni) alltid en ghd Unplugged i veska. Med andre ord: slutt på dårlige hårdager!

ghd Unplugged er mye mindre enn en vanlig rettetang, og får enkelt plass i de aller fleste vesker (yes, vi har sjekka). Den kan også oppbevares i et lite varmeresistent etui, og som navnet tilsier så er den helt uten ledning.

Perfekt on-the-go

Rettetangen varmes opp til 185 grader på 45 sekunder, og fordi den er unplugged kan du teknisk sett bruke den i taxien på vei på vei til daten, eller en afterwork med gjengen. Vi har jo alle sett Bridget Jones, og vet at taxi-styling kanskje ikke er helt optimalt (spesielt ikke med korallfarget rouge og mad hair) – men du skjønner greia.

Vår go-to-styling for en rask touch up er enten en pin straight 90s-look, eller løse krøller som aller helst vender ut fra ansiktet for den perfekte vinden-i-håret-selv-uten-vind-looken.

Ghd Unplugged er dessuten perfekt som et reisealternativ til andre styling-verktøy. For vår del har dette blitt en ny favoritt, rett og slett fordi den er så enkel å bruke, og ta med seg. Enten du skal på trening, jobb eller ferie, så er dette verktøyet som sørger for en god hårdag. Batterikapasiteten gir deg mulighet til å style håret i hele 20 minutter før det går tomt, og du kan lade med en USB-C ladekabel. Verre er det ikke!

Ghd Unplugged kan kjøpes her!

Powered by Labrador CMS