Aksepterer du ditt naturlige håravfall?

Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø sitt beste hårtips!

Publisert Sist oppdatert

Synnøve og Vanessa har et ess i ermet hva gjelder hår!

"For en tykk manke du har", sa frisøren den gang på 2000-tallet. Men ikke nå lenger. Det er en del av livets gang at håret blir tynnere og påvirkes av en travel hverdag, livet i storbyen og hormonelle forandringer.

Det er et trist faktum, og spørsmålet er om vi i det hele tatt skal gjøre noe med livets harde premisser for hårstråene som typisk opplever tørke og utbrenthet i de travle 30-årene?

For Synnøve og Vanessa er hår viktig!

– For meg handler det ikke om å stoppe den biologiske klokka. Jeg har ikke noe imot å bli eldre. Men jeg vil gjerne gjøre det beste ut av det utgangspunktet jeg har, sier Vanessa Rudjord.

Sammen med Synnøve har Vanessa podcasten 'Synnøve og Vanessa', som setter fokus på hverdagen deres og lytterne får følge dem gjennom alle livets opp-og nedturer.

Synnøve stemmer i:

– Jeg er helt avhengig av å gi den slitte manken min god pleie. Det er slutt på den tiden da jeg kunne bruke hva som helst i håret, og det så bra ut uansett, sier Synnøve, som er den andre halvdelen av podcasten 'Synnøve og Vanessa'.

Med Genesis-serien har Kérastase nettopp identifisert de to faktorene som gjør at håravfall oppstår og hva som skal til for å styrke håret. Håret svekkes og stråene knekker – Det gir håravfall!

Genesis-serien er utviklet for å styrke røttene og hårstrå i mange faser slik at du får et optimalt resultat.

Håret trenger ekstra oppmerksomhet!

– Ett av mine favorittprodukter fra Genesis-serien er Thermique Defense. Den beskytter håret mot varmen fra hårføneren, og gjør dessuten håret mykt og deilig. Og med mitt evig flokete hår er det en ny opplevelse, sier Synnøve og fortsetter: – Jeg er jo opptatt av å holde kroppen min frisk og sunn, men det tok meg altså flere tiår å innse at også håret trenger ekstra oppmerksomhet. Jeg vil gjerne at håret skal være like sunt og sterkt som jeg føler meg ellers,” avslutter Synnøve.

Kérastase er utviklet for å styrke håret på en naturlig måte. Uansett hvor svekket håret ditt er eller hvilken moderne livsstil du lever, hjelper Kérastase med å støtte ditt moderne liv og gi de beste forutsetningene for håret ditt.

Powered by Labrador CMS