5 hverdagsantrekk som alltid funker!

Kleskrise? La deg inspirere her.

Publisert Sist oppdatert

Hverdagsantrekk: Det er ikke alltid like lett å kle seg på en grå hverdag hvor man føler at ingenting i garderoben passer.

Men om du kombinerer disse enkle garderobeklassikerne, vil du alltid ha noe å ha på deg!

Vi lot oss inspirere av fem streetstyle-girls fra moteuka i Paris til hvordan vi kan kle oss enkelt, men chic på en hverdag.

5 perfekte hverdagsantrekk

1. Dressjakke, jeans og pologenser

Finnes det et mer perfekt hverdagsantrekk enn dressjakke og jeans? Gjør som her, og la dressjakken og veska være en kontrast til resten av antrekket. Vi elsker at antrekket er så vårlig og fresht med beige sko, genser og jeans. Dette vil vi kopiere asap.

En sort frakk

En sort frakk er et must som alle bør ha i garderoben sin, og denne sesongen skal den helst være fotsid. På en dag hvor man ikke helt vet hva man skal ha på seg, er det enkle ofte det beste. Et par sorte jeans, en sort frakk og sorte solbriller blir jo aldri feil. Små klassiske gulløredobber, gjør antrekket litt mer pyntet.

Demin på denim

Gjør som franske Caroline de Maigret og gå for denim på denim og kombiner med en rutete blazer. Alltid en innertier!

Sorte skinnbukser

Et par sorte skinnbukser bør alle ha i garderoben sin, og denne sesongen skal de gjerne gå til ankelen og være litt baggy. Så fint å gå for et sort og klassisk antrekk og kombinere med en hvit pologenser som kontrast til resten av antrekket.

Grått, hvitt og sort

Dersom du noen gang skulle være i tvil, er alltid en hvit skjorte, sorte vide dressbukser og en grå frakk alltid en innertier. Kombiner med et par iøynefallende sko og en kul veske.

Les også:

Slik kler du deg lag-på-lag

7 trender vi vil kopiere nå!

Slik styler du sesongens skinnplagg

Powered by Labrador CMS