Få en fresh start på det nye året!

Foto: H&M Home

På tide med en detox hjemme? Da må du lese disse interiørtipsene.

Publisert Sist oppdatert

Fresh opp hjemmet: Drømmer du deg bort til lysere og varmere dager? Innredning har mye å si for humøret, kanskje det er på tide med en detox hjemme og innrede med vårlige materialer, lyse stoffer og pastellfarger?

Det er deilig å starte det nye året med en fresh ny start. Rydd opp i garderoben, invester i lyst interiør og pynteting som hvite florlette gardiner, beige pynteputer og vaser og krukker med friske blomster i. Planter og blomster gir en følelse av velbehag og renhet.

Her er våre tips til hvordan du gir hjemmet ditt en interiørdetox.

Fresh opp hjemmet: 6 tips

Foto H&M.

1. Lag orden og system. Gi alt en plass og strukturer hjemmet ditt ved å bruke kasser, kurver, skap og hyller for å få ting bort. Et ryddig hjem, gir en indre ro og harmoni rundt deg. Og det er vanskelig å få dersom klær ligger strødd og du har ting overalt.

Hva med å teste metodene til Marie Kondo?

Foto H&M.

2. Ha mindre framme. Du trenger ikke ha benkeplater og hyller fulle av ting. Skap en zen-følelse i hjemmet ditt ved å rydde bort ting og ha mindre stående framme.

3. Unngå tykke gardiner. Sørg for å få lys inn i hjemmet ditt ved å gå for luftige materialer som lin og bomull.

Foto H&M.

Foto H&M.

4. Gå til innkjøp av grønne planter og friske blomster. Ingenting er bedre enn nyinnkjøpte blomster og grønne planter i hjemmet. Det kan gi både indre ro og mer energi å ha friske planter rundt seg. Hva med å lage en grønn krok et sted i hjemmet hvor du kan finne roen og drømme deg bort til lysere tider.

5. Ta en garderobe-detox! Kvitt deg med klær du ikke bruker, skap et ryddig system med brettekanter og heng opp de fineste klærne dine slik at du får en god oversikt over de plaggene du har.

Foto H&M.

6. Gå for duse toner. Farger som beige, naturhvitt og rosa skaper en deilig vårfølelse.

Mer interiør:

Dette er interiørtrenden som gjelder nå!

Acne Studios kommer med interiør

Københavnsk eleganse

Powered by Labrador CMS