Få orden i garderoben

Julius Andersson och Sara Hellberg Hjem Historical Hip Stockholm House of Picures

Slik organiserer du garderoben din en gang for alle og skap mer plass og orden med disse geniale løsningene.

Publisert Sist oppdatert

Orden i garderoben: Det er ingen tvil om at livet blir litt bedre når garderoben er ryddig og organisert. Sett av noen dager for å få litt orden i skuffer og skap med disse fine tipsene.

SLIK FÅR DU ORDEN I GARDEROBEN

1. Åpen løsning

Det er ikke alle som heter Carrie Bradshaw og får spesiallaget garderobe av kjæresten sin, men fortvil ikke! Det er likevel muligheter for et garderoberom som ikke koster like mye som en bil. På Clas Ohlson, Ikea eller Maxbo, finner du ulike løsninger som er enkle, og som neste ikke koster noe. Planlegg nøye, og fyll veggen med enkle stenger og hyller, så kan det fort bli like fint som i dette.

2. På utstilling

Det hotteste akkurat nå er gamle butikkinnredinger og glassmontre. De gir en fin kontrast til lukkede skap, og kan fylles med de fineste plaggene, veskene eller romme skokolleksjonen din. Hold øyne og ører åpne, og dra innom bortgjemte bruktbutikker, eller søk på Finn.no for å finne det rette møbelet.

3. Speil, speil

Selv om speilskap gjør at du virkelig får tatt en titt på deg selv i helfigur mens du svinger deg rundt, er det også et praktisk hjelpemiddel til å gjøre rommet større. I en liten gang, eller på et soverom får du både mer lys, også lurer du øyet til å tro at de gir en forstørrende effekt. Husk å ha Jif-flasken stående klar!

4. Utnytt plassen

Spesialbygde garderobeløsninger under trapper eller skråtak, er noe du aldri kommer til å angre på, selv om det kanskje koster litt. Spesielt fint er det når løsningen går i ett med trappen eller formen på plassen.

5. Bokser

Esker og kurver over skapet kan skape rot og uorden. Velg like bokser, eller fine kurver for å oppbevare vinterklær eller ting du ikke bruker så ofte slik at det ikke går utover estetikken på soverommet. Fine bokser finner du på Granit, Ikea eller fra Tine K.

Powered by Labrador CMS