GANNI SS 18

Oransje, lavendel og lyse gult er alle farger som går igjen i kolleksjonen.
Oransje, lavendel og lyse gult er alle farger som går igjen i kolleksjonen.

Slik blir neste sommer hos Ganni!

Publisert Sist oppdatert

Slik blir neste sommer hos Ganni; Blomster, frukt og brede striper karakteriserer Gannis vår/sommer-kolleksjon for 2018.

Fruktige oransje tulipaner på vevde jaquard kjoler, kirsebærprint på t-skjorter, ullgensere med tykke striper. Kolleksjonen er tydelig inspirert av 90 tallets britiske pop-kultur, Nathalie Portman i filmklassikeren Leon fra 1994 og Madonna fra storhetstiden på 80-tallet.

"Denne sesongen ble jeg inspirert til å lage en kolleksjon for den globale, selvstendige og reiseglade jenta. Jeg ville lage klær til kvinner som elsker å reise til nye steder og som har en selvstendig holdning til livet. Det er en kolleksjon som gjør deg glad, med sportselementer fra 90-tallet, tydelig inspirert av ravekulturen i samme periode samt Benetton reklamene med sine sterke budskap fra 90-tallet. Jeg reiser konstant og blir hele tiden inspirert av folk jeg ser på gata i forskjellige byer i verden. I en tid med stengte landegrenser er det viktig å tenke ut nye måter å leve på og overkomme våre kulturelle forskjeller. Den globale innbyggeren representerer det beste i oss alle..." -Ditte Refstrup, sjefsdesigner i Ganni.

Backstage:

Bukser med ultra brede buksebein og et fargeglad tulipanprint går igjen i kolleksjonen.

90-talls inspirerte jeans, en liten detalj i form av en bananklase på den ellers minimalistiske ullgennseren og belte med tykk seilertråd, er alle ting du nok bør notere deg på bak øret før neste sesong.

På catwalken:

Powered by Labrador CMS