Ganni x Barbour

Ganni x Barbour

I dag lanseres Ganni x Barbour kolleksjonen – Og den er så "seig"!

Publisert Sist oppdatert

Ganni x Barbour:

Danske Ganni har teamet opp med erkebritiske Barbour og lanserer i dag en kolleksjon bestående av ulike jakker og kåper samt miniskjørt.

Ganni har gjort sin tvist på designet til Barbour, vi ser de klassiske detaljene som Barbour er så kjent for – som rutene og parkas-materialene, men med kreative innslag som blusekragen Ganni har gjort til et av sine kjennemerker.

GANNI X BARBOUR

Samarbeidet er delt opp i to deler, en ready-to-wear linje og en Ganni x Barbour Re-loved collection som består av 50 eksklusive resirkulerte ytterplagg, som hadde sin debut på catwalken til Ganni under Copenhagen Fashion Week.

Kolleksjonene vil være tilgjengelig både i butikk og online!

Kolleksjonen er et samarbeid mellom to merker og to byer – Barbour fra South Shields i England og Ganni fra København i Danmark.

Hovedkolleksjonen består av ni tidløse plagg i økologisk vokset bomull og sertifisert resirkulert polyamid – Alle i klassiske jordtoner og poppende rødt med en lekende neon grønn logo.

Kolleksjonen består av to kåper, fire jakker, et skjørt og to bøttehatter.

I den eksklusive 'Re-loved'-kolleksjonen har GANNI gitt nytt liv til gamle jakker fra Barbour. Denne kolleksjonen vil bli solgt eksklusivt på Ganni sine nettsider og på Selfridges i London!

"Jeg har alltid vært stor fan av Barbour. Yttertøyet deres er så ikonisk at du vil beholde det for alltid, designet er så tidløst og kvaliteten så bra. Det har vært en morsom prosess å jobbe med kolleksjonene, som har hvert sitt distinkte uttrykk. Vi har klart å skape noe super lekent og kontrastfylt, som fortsatt forblir tro mot begge merkenes DNA".

– Ditte Reffstrup, Creative Director, GANNI.

Våre favoritter fra Ganni x Barbour-kolleksjonen:

Frakk, kr 4795.

Jakke, kr 4195.

Bøttehatt, kr 595.

Jakke, kr 3095.

Miniskjørt, kr 2195.

Powered by Labrador CMS