8 ting vi bare må ha fra GANNI sin nye kolleksjon!

Kan denne kolleksjonen please komme i butikk i morgen?

Publisert Sist oppdatert

Ganni AW 2020:

Det er ikke bare en ting vi drømmer om, etter å ha sett den nye høstkolleksjonen til Ganni! Vi har laget en liste over de 8 tingene vi likte best ved Ganni sin AW20-kolleksjon.

Ganni AW 2020 - 8 ting vi ELSKET ved Ganni-visningen

1. De "seige" veskene

Vi elsker de nye veskemodellene til Ganni, og skjønner ikke hvordan vi skal klare vente helt til høsten med å slå kloa i en av de...

2. De heklede alpeluene

Vi visste ikke engang at vi hadde behov for en heklet alpelue, før vi så de på catwalken hos Ganni. Nå skjønner vi ikke helt hvordan vi noen gang skal klare oss uten...

3. Den nye "Ganni-kragen"

Vi vet ikke om det er på grunn av det faktum at disse kragene minner oss om barndommen, eller om det er fordi vi nå plutselig synes at en stor krage rett og slett ser veldig kledelig ut... Gannis kragebluser troner toppen av ønskelisten vår for neste sesong!

4. De fete bootsa

Chunky boots er og blir i motebildet! Og til høsten skal de helst være høyere og enda mer massive. Den gule og hvite fargedetaljen, gjør skoen om mulig, bare enda råere!!

5. Det blir ikke fest uten skinnvest

Og denne er jo helt rå!!!

6. Det nye it-mønsteret

Ganni er alltid helt rå på mønster, og dette hundetannsmønsteret her tror vi kommer til å slå godt an neste sesong. Kan vi forresten bare vie et sekund til bootsene i en høyere modell? Hallo!!!

7. Drømmekjolen

Grrr.. Vi slår en ring rundt denne lekkerbisken av en paljettkjole, og elsker hvordan den er stylet med en strikkegenser. Må ha, vil ha!

8. Denne uslåelige komboen!

Stylingen hos Ganni sine visninger er alltid så on point! Det søte mot det rå, skinn mot det feminine. Dette er så Ganni, og hvor fint er det ikke å kombinere sort og lyseblått?

Les også: Se vår bildedagbok fra København Fashion Week

Powered by Labrador CMS