Det er ikke helt slutt på Game of Thrones enda...

HBO kommer med en liten oppfølger!

Publisert Sist oppdatert

Game of Thrones dokumentar: Det er snart klart for det aller siste kapittel i sagaen om Game of Thrones, som har premiere på HBO Nordic 15. april.

En hel verden venter i spenning og gleder seg til å se det avsluttende og siste kapittelet av serien. Og om du er en av de som gruer deg til å ta farvel med karakterene i Game of Thrones, har vi en gladnyhet til deg.

Det er nemlig blitt kjent at HBO kommer med en to timers lang dokumentar om serien, for at ihugga fans kan ta et siste farvel.

Game of Thrones: The Last Watch kommer på HBO 26. mai, en uke etter den siste episoden av sesong åtte slippes.

Dokumentar om Game of Thrones

Dokumentaren tar seerne med behind the scenes og viser hvordan det egentlig var å spille inn den aller siste sesongen og hva som skal til for å skape den fantasiverden vi elsker fra Game of Thrones.

Alle scenene i serien er spilt inn i Nord-Irland og kameraene har fulgt alt fra skuespillere til produksjonteam for å vise deg hva som egentlig foregår bak kulissene.

https://twitter.com/GameOfThrones/status/1110989894132948992

Ifølge HBO er dette prosjektet så mye mer enn bare en dokumentar – den skal på en morsom, trist og følsom måte vise hvordan det er å skape en hel fantasiverden - for så å si farvel til den. Så det kan hende du blir nødt til å spare en ekstra boks med Kleenex, bare for denne dokumentaren.

Den åttende sesongen av Game of Thrones vil visstnok skape en del følelser hos de fleste.

Emilia Clarke, som spiller Daenerys Targaryen i serien, har fortalt at hun vandret rundt i London i tre timer uten mål og mening, etter å ha lest manuset til sesong åtte.

"Det kunne like så godt ha regnet og jeg hadde ikke en gang merket det," har Clarke fortalt til pressen, videre har hun fortalt at det også kom en masse tårer etter at hun hadde spilt inn den aller siste scenen i serien og at hun trengte et glass vin for å roe nervene etterpå.

Herregud som vi gleder oss til den aller siste sesongen av Game of Thrones!!

Saken er fra ELLE.com

Powered by Labrador CMS