Trendene vi har tro på fra Milan Fashion Week FW22

6 trender vi har tro på for høsten.

Publisert Sist oppdatert

Sniktitt på motehøsten 2022: Vi har plukket opp noen av trendene vi har spesielt stor tro på for høsten og vinteren 2022. Den hvite singleten får «revansj» i motebildet, og det samme gjør undertøystrenden, oversized skinn og den svarte blazeren.

Her er noen av trendene vi har spottet fra Milan Fashion Week.

Den hvite singleten:

Den hvite singleten er tilbake i motebildet, og for neste sesong – også på catwalken. Stylet med blå jeans og kule boots hos Bottega Veneta, og med ett blondeskjørt hos Prada.

Foto: Bottega Veneta FW22

Foto: Prada FW22

Den svarte blazeren:

Den svarte og ganske så oversized blazeren er en stor hit denne sesongen, da gjerne stylet som en minikjole. Vår lykke var stor da vi oppdaget at den er like aktuell til høsten!

Foto: Etro FW22

Foto: Dolce & Gabbana

Foto: Versace Fw22

Foto: Bottega Veneta

Skinn:

Både på og utenfor catwalken er det skinn som gjelder, gjerne da også oversized. Tenk store skinnkåper, oversized skinnblazer, hele sett eller skinnskjørt. Vi elsker spesielt godt når det er stylet med myke detaljer som hos Prada – en delikat blodekjole med en stor og oversized skinnkåpe over. Dette blir vår look neste høst.

Foto: Prada FW22

Foto: Bottega Veneta FW22

Foto: Bottega Veneta

Brunt:

Vi overhørte noen si at brunt er det nye svarte ... Ja, skal vi tro desginerne er dette den nye basefarge i garderoben. Brunt var en veldig populær farge både på 70- og 90-tallet, og gjør sitt store comeback igjen nå.

Foto: Fendi FW22

Foto: Prada FW22

Foto: Fendi FW22

Rosa:

En annen farge vi også ser overalt er rosa. Tenk knall rosa, pastellrosa og tyggegummirosa. En superfresh farge som vil sprite opp enhver høstgarderobe!

Foto: GCDS FW22

Foto: Etro FW22

Foto: Prada FW22

Foto: Dolce & Gabbana FW22

Undertøy:

La de delikate plaggene få ekstra oppmerksomhet neste høst. Undertøysinnspirerte plagg florerer på catwalken, en trend vi vil kaste oss tidlig på! Om det er skjøre blonder og silke eller stilfulle korsetter – dette blir en uber hot trend neste høst.

Foto: Bottega Veneta FW22

Foto: Gucci FW22

Foto: Versace FW22

Foto: Prada FW22

Foto. Diesel FW22

Powered by Labrador CMS