Overnight chiapudding: Det er ikke hver morgen det frister å bruke lang tid på å stelle i stand en fresh frokost. Derfor elsker vi næringsrike frokoster som lager seg selv over natten. Stå opp til en sunn, smakfull og vakker frokost, som vil gi deg (og smaksløkene dine) den morgenen du fortjener.
Better Bowls er en norsk merkevare og bevegelse som jobber med å fremme en sunnere og mer bærekraftig livsstil. De samler kokosnøttskall som ellers ville ha blitt kastet, og kutter, renser og polerer disse til å bli vakre og bærekraftige kokosnøttskåler.
Skålene er tilgjengelig i nettbutikken betterbowls.no, sammen med en rekke andre produkter ment for å gjøre det enklere og morsommere for deg å nyte sunne og smakfulle bowls på ditt eget kjøkken.
Oppskrifter og inspirasjon får du ved å følge Better Bowls på @betterbowlsno.
Overnight chiapudding med raw-kake
Ingredienser
Dette trenger du til 2 porsjoner:
4 ss chiafrø
1 1/2 dl mandelmelk
1 ts lønnesirup
1/4 ts vaniljepulver
1 stk raw kake eller kule
Slik gjør du
1. Ha chiafrø, mandelmelk, lønnesirup og vaniljepulver i en liten bolle, og rør godt. Ha over i en lufttett boks, og la stå i kjøleskapet over natten.
2. Hell den ferdige chiapuddingen over i en kokosøttskål neste morgen, og topp med bær, goji, kokosflak og raw-kake (her brukte vi den nydelige bringebærkaken fra Oslo Raw.)