Ralph Lauren lanserer Rachel Green-kolleksjon

Designeren teamer opp med Warner Bros for å feire Friends´ 25-årsjubileum.

Publisert Sist oppdatert

Rachel Green-kolleksjon

Det er 25 år siden vennegjengen i Friends tok verden med storm. Rachel Green, spilt av Jennifer Aniston, ble raskt den fasjonable i gjengen med jobb hos både Bloomingdales og Ralph Lauren. Hårfrisyren hennes, en lang bob med midtskill og tykke, lyse 90-tallsstriper, ble ikonisk og det samme ble stilen hennes.

Kolleksjonen skal først vises på Bloomingdales, der Rachel fikk sin første store jobb i motebransjen. Der skal det settes opp en liten Friends-utstilling og du kan, til og med, få kjøpt en kopp kaffe fra den rekonstruerte stamkafeen Central Perk.

Nå har Ralph Lauren slått seg sammen med seriens produksjonsselskap om å lage en egen kolleksjon som hyller Rachel Greens jobbgarderobe. Kolleksjonen består av oppdaterte versjoner av plaggene karakteren hadde på seg på 90- og 00-tallet i serien; skinnbukser, skjørt, strikkede polotrøyer og litt leopard. Plaggene kommer fra Polo Ralph Lauren og Lauren Ralph Lauren, som betyr at prisene blir overkommelige – de starter på 1400 kroner.

I tredje etasje på Bloomingdales skal kontoret til Rachel også rekonstrueres.

Men hvis du ikke er så heldig at du skal til New York med det første og kan shoppe og Instagramme disse fantastiske tingene, får du kjøpt kolleksjonen på nett.

Saken er fra elle.com

Powered by Labrador CMS