Jennifer Aniston veltet Instagram

Foto: Getty Images

Nå har den tidligere Friends-stjerna endelig laget sin egen konto på Instagram. Og det første bildet fikk hele Instagram til å velte...

Publisert Sist oppdatert

Hun har i flere måneder dukket opp på både Courtney Cox og Lisa Kudrow sin Instagram, men hadde ikke en egen konto før i går.

Dette var hverken Instagram eller den tidligere Friends-skuespillerens fans klare for...

Friends på Instagram

Tidlig på morgenen 15. oktober, publiserte Aniston sin første post. Nyheten om dette spredte seg raskere enn ild i tørt gress, som førte til at profilen hennes midlertidig krasjet.

– «Vi er klar over at folk har problemer med å følge Jennifer sin side – Interessen er helt utrolig!», sa en talsperson for Instagram til People i en uttalelse.

– «Vi jobber aktivt med en løsning på problemet, og håper på å ha siden oppe igjen snart.»

Heldigvis kom man seg inn på kontoen hennes til slutt, og bildet hun publiserte var absolutt verdt ventingen.

Bildet viser en selfie av en sjelden gjenforening med hennes tidligere medskuespillere i Friends; Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry and Matt LeBlanc.

«Og nå er vi Instagram-VENNER også. HEI INSTAGRAM👋🏻», skrev hun under bildet som fikk mer enn 3 millioner likes på kun 4 timer.

Det må være rekord?!

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed

Kjendiser, som blant annet Reese Witherspoon, Chelsea Handler and Olivia Wilde har gratulert henne for endelig å ha laget seg en konto.

Til nå har stjernen hele 7,7 millioner følgere!

Vi slenger oss på og gratulerer Jennifer med konto, vi følger henne – gjør du?

Saken er fra elle.com

Powered by Labrador CMS