De røde detaljene

Foto: Instagram @ninasandbech/produsentene

Nå vi vil vi sprite opp vårantrekket med røde detaljer!

Publisert Sist oppdatert

Veldig mange av oss har en en garderobe som for det meste består av fargepaletter som beige, hvitt og sort. Derfor er røde detaljer perfekt for å sprite opp antrekket og gjøre det mer fargerikt – og for å føle seg litt mer pyntet.

Røde detaljer kan blant annet være en rød veske, stylet med favoritt-antrekket. Det kan være ekte rød parisienne lepper til et zoom-møte og det kan være røde bukser stylet med oversized hvit skjorte, loafers og accessories i gull.

Vi synes at det er litt Paris-stemning rundt røde detaljer og da vi spottet denne damen på gaten i Paris, fikk vi egentlig bekreftet det.

Foto: Imaxtree

Shopping: Røde detaljer

Røde detaljer eller plagg synes vi at vi bruker for lite av, men vi ønsker å bruke mer av det. Spesielt i anledning French Month er det en gylden mulighet til å stråle i rødt. Hvis du ikke er så komfortabel med mye farger, er det fint med ett plagg eller én detalj for å sprite opp antrekket. Det er selvfølgelig også superfint å style med andre farger også, eller rødt på rødt!

Vi har plukket ut et lite knippe av våre røde detaljer-favoritter som vi har på ønskelisten nå.

Pumps fra Bottega Veneta/net-a-porter, kr 8492.

Disse populære pumpsene fra Bottega Veneta finnes selvsagt i rød også. Disse spriter helt klart opp et antrekk!

Blazer fra Zara, kr 749.

Denne kan man style sammen med jeans med flare, lekre pumps fra Manolo Blahnik og en hvit T-skjorte inni – vårsesongen her kommer vi!

Veske fra Louis Vuitton, kr pris på forespørsel.

It-vesken fra Louis Vuitton er selvsagt en lekker rød detalj. Den vil vi style med et hvert antrekk, men kanskje spesielt til en nydelig hvit på hvit look.

Dressbukse fra Zara, kr 599.

Disse rød buksene står på vår ønskeliste. Rød bukser stylet med hvit skjorte, strikkevest, loafers og accessories – skikkelig chic.

Rouge Dior 999 fra Dior, kr 445

Røde lepper er helt klart med på å utgjøre en viktig detalj – så lekkert!

Les mer om de beste rød leppestiftene her.

Rød neglelakk fra Dior, kr 265.

Rød negler er alltid en sikker vinner. Vi elsker røde negler til alle antrekk, style med accessories som armbånd og ringer – elsk!

Powered by Labrador CMS