Marthes favoritter i april

Dette sverger skjønnhetsansvarlig Marthe Jakobsen til akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Våren er her endelig! Og skjønnhetssjefen i ELLE, Marthe har alltid noen nye favoritter på lur.

I april tipser hun, blant annet, om en digg lip balm og en fantastisk foundation!

Vårfavoritter

Skin Food fra Weleda, fra kr 99.

Weledas Skin Food-krem har fulgt meg i mange år, så gleden var stor da tre nye familiemedlemmer nylig ble lansert; et body butter, en lettere versjon av den klassiske kremen og en leppebalm. Sistnevnte tror jeg ganske sikkert kommer til å være mitt go-to leppeprodukt fremover!

Forever Skin Glow fra Dior, kr 465.

Denne lekre nyheten oppfyller alle mine kriterier for en perfekt foundation: God dekkevne, naturlig, glødende og duggfriskt resultat, lang holdbarhet og ingredienser som ikke tørker ut huden. Check, check, check!

Don’t Despair, Repair! Sjampo fra Briogeo, Kr 329.

Endelig har hårpleiemerket alle amerikanske skjønnhetsentusiaster er ville etter kommet til Norge! Og det lever virkelig opp til forventningene. Don’t Despair, Repair-serien gir masse fukt til håret uten at det føles tungt. Man ser faktisk en forskjell på håret etter å ha brukt den bare en gang, og det er det ikke så ofte jeg opplever med sjampo og balsam. ​

GreatShape Contour Kit fra jane iredale, kr 645.​​

Dette smarte kitet har raskt blitt fast inventar i veska. Det består av en highlighter, blush og solpudder, som alle er høypigmenterte og svært finkornete.

Fargeintensiteten kan enkelt bygges opp, så denne bør passe de fleste hudtoner. Perfekt for en liten oppfriskning av sminken i løpet av dagen!

Liquid Eyeshadow fra Kicks, kr 129.​

Høypigmentert, skinnende metallisk og lang holdbarhet. Disse små lekkerbiskenene skal bli flittig brukt framover! Øyenskyggen tørker på et blunk, og er enkel å legge både som en kul skimrende liner og over hele øyelokket.

Flash Hydro-Boost, kr 499, og Overnight Recovery Balm, kr 549. Begge fra REN Skincare.​

Denne komboen anbefaler jeg til alle som sliter med tørr, rød og irritert hud på denne tiden av året. Den er rett og slett magisk!

Hydro-boosten bruker jeg både morgen og kveld som et serum under både balmen og andre produkter, mens balmen er så fet at den bør brukes om kvelden.

Powered by Labrador CMS