To må-ha produkter som gir glød til sliten vinterhud

FOTO: Produsenten og Imaxtree

Vårens fineste hud er naturlig, gyllen og mettet på fukt. Her er nøkkelproduktene du trenger.

Publisert Sist oppdatert

Vinteren er ofte hard mot huden, og har en tendens til å gjøre den både tørr, trøtt og gusten. Likevel er en duggfrisk og glowy vårhud absolutt innenfor rekkeviddet, i hvert fall om du bruker produkter som både pleier, dekker og fukter huden din på en og samme tid.

Under finner du to nyheter du burde benytte deg av for å få et perfekt og glødende resultat.

Oppdag flere av SEINSAI sine nøkkelprodukter som er verdt hver krone på Vita.no.

START MED ET GODT UTGANGSPUNKT

Begynn med en nyrenset hud før du legger sminken. Bruk gjerne en peeling først. Den fjerner døde hudceller og gir straks mer glød til ansiktet ditt. Her kan vi anbefale SENSAI Silk Peeling Powder, en skånsom enzympeeling som effektivt fjerner døde hudceller og etterlater huden silkemyk.

SENSAI TOTAL FINISH

Ofte vil et pudder føre til at tørr og gusten hud ser enda tørrere ut. Derfor er det viktig å gå for et produkt med en lett konsistens som er enkelt å påføre, og både dekker og fukter.

SENSAI relanserer nå sin bestselgende foudantion Total Finish for å gjøre den – om mulig – enda bedre. Det oppgraderte pudderet gir en sunn og naturlig glød, har en fløyelsmyk konsistens og silkematt finish som ikke ser pudderaktig ut. Det er fordi produktet inneholder Silky Frost Powder som absorberer sebum (talg).

«ALT-I-ETT-FOUNDATION»: Total Finish Foundation fra SENSAI gir en naturlig glød, samtidig som den tar vare på huden din. Foto: Produsenten

I tillegg har SENSAI utviklet et helt nytt pigment, Skin Aura Pigment, som kombinerer grønne og oransje pigmenter, noe som gir en unik evne til å dekke over rødhet og ujevnheter i huden din.

Se hvordan ELLE-blogger Hedda Skoug legger en glødende look.

Alle SENSAIs produkter inneholder også Kosisumaru Silk – den mest luksuriøse silken, med den unike egenskapen at den øker fuktighetsproduksjonen i huden. Dermed fungerer produktene også som hudpleie, ikke bare sminke.

Total Finish kommer i åtte ulike nyanser. Det oppgraderte pudderet er også en skikkelig godbit for øyet, med sitt lekre luksuriøse design som passer perfekt på badehylla.

Sensai Total Finish, kr 450.

SENSAI HIGHLIGHTING CONCEALER

Om du har mørke ringer under øynene eller ujevnheter i huden, lønner det seg å bruke en concealer i tillegg til pudderet. Nå lanserer SENSAI en helt ny serie med concealere.

PERFEKT CONCEALER: Highlighting Concealer fra SENSAI gir en ekstra glød og dekkevne – uten å tørke ut huden din. FOTO: Produsenten

Highlighting Concealer har en utrolig lett konsistens som gjør det enkelt å påføre. Dekkevnen er særs god, og den fuktighetsgivende konsistensen sørger for at huden får den ekstra gløden du er ute etter, og dermed unngår å virke uttørrende.

Highlighting Concealer er enkel å legge, takket være den flate og fleksible børsten.

Serien består av en highlighter og concealer i tre fargenyanser.

Sensai Highlighting Concealer, kr 440.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med SENSAI.

Powered by Labrador CMS