Fotball-VMs hotteste spiller

Foto: Getty Images

– Har tatt VM og Instagram med storm.

Publisert Sist oppdatert

Før VM hadde den islandske fotballspilleren, Rúrik Gíslason 30.000 følgere på Instagram. I skrivende stund har han 495.000 følgere. Det er over 160.000 flere enn det bor på hele Island.

Etter Islands første VM-kamp mot Argentina lørdag 16. juni eksploderte fotballspillerens Instagram-konto. Han ble byttet inn og fikk spille de 30 siste minuttene av kampen, men det var ikke bare fotballfansen som lot seg imponere av fotballspilleren etter at Island klarte å spille uavgjort (1-1) mot en av mesterskapets favoritter med Lionel Messi i spissen.

https://www.instagram.com/p/Bj2Qt3lgUo3/

https://www.instagram.com/p/BirXraJgbt0/

Det er spesielt sør-amerikanske kvinner som har falt pladask for den blonde og blåøyde vikingen fra Island, men det var neppe gjennom kampen mot Argentina de fikk øynene opp for 30-åringen. Den brasilianske skuespilleren Gabriela Lopes skal, ifølge det russiske nettstedet Russia Today,ha skrevet "hvordan er det mulig å være så kjekk" i sine sosiale kanaler med 2 millioner følgere.

Til daglig spiller Gíslason i den tyske klubben SV Sandhausen i 2. Bundesliga, så nå skal vi begynne å følge med på tysk fotball og ikke minst på Island i VM. De spiller sin neste kamp mot Nigeria fredag 22. juni klokken 17.00. Da får vi håpe at Rúrik Gíslason spiller fra start ...

https://www.instagram.com/p/BdA1dNpAaxP/

Heia Island!

Mest sexy: Se ELLE-listen her!

Powered by Labrador CMS