Fridde hjemme på Kensington Palace over en "Roasted Chicken"

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Prince Harry and Meghan Markle during an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Se videointervju med paret her!

Publisert Sist oppdatert

Tidlig mandag formiddag ble det kjent at Prince Harry har forlovet seg med den amerikanske skuespillerinnen Meghan Markle. Paret har datet i litt over ett og et halvt år og det har lenge blitt spekulert i en nærstående forlovelse.

Endelig en amerikansk prinsesse igjen:

Meghan Markle som Rachel Zane i serien Suits.

Det er ikke første gang en amerikansk skuespiller blir prinsesse. I 1955 traff Grace Kelly for første gang fyrst rainier III av Monaco og de forlovet seg kort tid samme året. De giftet seg i et storslått bryllup i Monte Carlo våren 1956.

36 år gamle Meghan Markle ble superstjerne over natta som advokatstudenten Rachel Zane i serien Suits i 2011. Korte skjørt, super høye hæler og lange ben er slik de fleste er vant til å se henne. Meghan har fått mye kritikk fra den britiske pressen for at hun har vært gift en gang tidligere, med amerikaneren Trevor Engelson. De møttes i 2004, giftet seg i 2011 og ble skilt i 2013. I april 2016 møttes Prins Harry og Meghan Markle for første gang. Nå gir hun opp sin skuespillerkarriere, tar med seg sine to hunder fra Toronto i Canada (hvor hun idag bor) og flytter inn på Nottingham Cottage på Kensington Palace i London.

Møtte pressen for første gang:

Foto: Getty Images.

Det nyforlovede paret møtte mandag formiddag pressen på Kensington Palace hvor Meghan stolt viste frem sin lekre forlovelsesring.

-Gratulerer fra oss alle. Hvordan føles det å være forlovet? spurte pressen de forlovede i formiddag. - Fantastisk. Jeg er bare glad det ikke regner mer, var svaret fra Prins Harry. På spørsmål om hvordan Harry fridde til Meghan Markle, svarte prinsen kort - Det får vi ta senere. Men prinsen forsikret pressen om at det var en romantisk forlovelse.

Fridde hjemme på Kensington Palace over en "Roasted Chicken":

I et intervju BBC har gjort med paret kommer det dog frem at prins Harry fridde til Meghan tidligere denne måneden over en middag med "Roasted Chicken". - Det var en fantastisk overraskelse. Så hyggelig, naturlig og romantisk, innrømmet en lykkelig Meghan. Jeg klarte ikke la han snakke ferdig og ville bare kysse han. Jeg glemte helt ringen oppi det hele, jeg ble bare så glad.

Foto: Getty Images.

Ringen er laget i gult gull og består av tre diamanter. Den største diamanten er fra Botswana, der paret har en rekke minner sammen. I tillegg til to mindre diamanter som er fra Harrys avdøde mor, prinsesse Dianas private samling.

"Det er dager som denne jeg virkelig savner å ha henne her. Å kunne dele denne store nyheten med henne. Men med denne ringen er jeg sikker på at hun er med oss" sa Harry om sin avdøde mor prinsesse Diana.

-Hun er med oss! nikker Meghan.

Se hele intervjuet med Prince Harry og Meghan Markle:

https://youtu.be/ipuU0hHYiF4

Ikledd en knelang hvit trenchcoat:

Meghan Markle var ikledd en hvit trenchcoat fra det kanadiske merket Line og nude pumps i modellen Matilda fra Aquazzura. Du kan kjøpe pumpsene HER!

Kilder: NRK, ELLE.com og Wikipedia.

Powered by Labrador CMS