FORELSKA PÅ TV

Foto: Privat

Jan Thomas og Harlem Alexander fant kjærligheten på TV. Men det å åpne opp og snakke om følelser foran kamera var ikke alltid like lett.

Publisert Sist oppdatert

Jan Thomas og Harlem Alexander: Jan Thomas (53) og Harlem Alexander (32) møttes på opptak av TV-programmet Jan Thomas søker drømmeprinsen, som ble spilt inn høsten 2019.

Nå er de samboere i Oslo, og fremdeles like forelska...

«Det var fint at vi ikke hadde mulighet til å bruke telefon eller tekstmeldinger for å si det man kanskje ellers ikke tør å si eller spørre om direkte.»

Jan Thomas og Harlem Alexander ble FORELSKA PÅ TV

Hva var det beste med å bli kjent og forelske seg slik dere gjorde?

Jan: Det er ganske enkelt å svare på. Vi måtte faktisk snakke til hverandre ansikt til ansikt. Ta en dag om gangen. Det var også fint at vi ikke hadde mulighet til å bruke telefon eller tekstmeldinger for å si det man kanskje ellers ikke tør å si eller spørre om direkte. Harlem: Det aller beste er at vi faktisk møttes, og gikk på en god gammeldags date.

... og hva var det mest utfordrende?

Harlem: Det å åpne opp og snakke om følelser foran kamera var ikke alltid like lett. Jan: Det vanskeligste for meg var å måtte sende noen hjem, og ikke minst å huske på å ikke være «JT, programlederen», men bare være Jan fullt og helt.

Hva tenker dere er det viktigste for at et forhold skal fungere?

Harlem: Åpenhet, ærlighet og samarbeid. Og ikke minst god kommunikasjon. Jan: At typen min har en enorm sexdrive, hehe. Og selvfølgelig åpenhet, ærlighet, samarbeid og kommunikasjon.

Snakker dere ofte med venner om spørsmål og utfordringer rundt dating og kjærlighet, eller stoler dere fullt og helt på eget hode og hjerte?

Harlem: Jeg følger eget hode og hjerte. Dessverre, kan man kanskje si noen ganger ... Jan: For meg er det nok en god blanding, men til syvende og sist så må jeg stole på mitt eget hode og hjerte.

Hvilke egenskaper setter dere høyest ved hverandre?

Harlem: Jan får meg til å føle meg trygg. Han er veldig snill og omtenksom. Og velutstyrt, haha. Jan: Harlem snakker aldri stygt om noen, og jeg føler meg trygg og ivaretatt sammen med han. Dessuten er han veldig romantisk. Bare synd han er så støgg ...

Hva er deres største likheter og ulikheter?

Harlem: Vi har veldig mange likheter og ulikheter. De ulikhetene jeg merker mest til er nok at han spiser så tregt. At han sover med sju puter under hodet, og jeg en. Dessuten sover han som en vampyr og jeg som en apekatt. Han ligger helt stille som om han er død, og jeg sparker og slår. Jan: Vi er veldig like, og det er faktisk en god ting. Når det kommer til ulikheter, så er jeg enig med Harlem. Det han sier er veldig sant, og så er ikke jeg spesielt glad i trikk eller buss, noe Harlem er mer komfortabel med.

Stemmer uttrykket «motsetninger tiltrekker hverandre» i deres tilfelle?

Jan: Det kan absolutt stemme, men det må ikke gjøre det. Her handler det om kjemi, og om den oppstår eller ikke. Harlem og jeg er ganske enige når jeg sier at ingen av oss har en spesiell type vi faller for. Liker vi deg, så liker vi deg.

Har dere noen råd til dem som synes det er vanskelig å finne kjærligheten?

Harlem: «If you can’t love yourself, how the hell are you going to love somebody else.» #Dragrace Jan: Det Harlem sier er så riktig, og dessuten vil jeg anbefale at man faktisk går på en god gammeldags date. Snakker sammen ansikt til ansikt og legger fra seg telefonen.

Hva er det aller beste med å være forelska?

Harlem: Det er spennende, gøy og skummelt. Men mest av alt bare veldig, veldig fint. Jan: Jeg er enig med Harlem, og ikke minst det at man fullstendig mister kontroll. Det synes jeg faktisk er en fin ting.

Mer love:

Susanne Holzweiler forelska seg i en kollega

Pia Tjelta og datteren Sofia har et helt spesielt forhold

Powered by Labrador CMS