FORELSKA I EN KOLLEGA

Foto: Privat

Susanne Holzweiler og Tobias Tjørstad fant kjærligheten på jobb, nå har de fått sitt første barn sammen.

Publisert Sist oppdatert

Susanne Holzweiler (40) og Tobias Alexander Tjørstad (31) fant kjærligheten på jobb for to år siden, og så kom lille Bobbie til verden.

"Det var ikke helt etter boka å bli forelsket i en ansatt, så vi trengte litt tid for oss selv til å finne ut av ting." https://www.instagram.com/p/CDEmuTMATJx/

Susanne Holzweiler fant kjærligheten på jobb

Hvor lenge har dere vært kjærester, og hvordan ble dere sammen?

Susanne: Vi har vært offisielt kjærester i snart to år, men ble egentlig sammen i hemmelighet seks måneder tidligere. Det var ikke helt etter boka å bli forelsket i en ansatt, så vi trengte litt tid for oss selv til å finne ut av ting. Tobias: Etter nesten et halvt år med skuespillerprestasjoner som hadde gjort Steven Spielberg stolt, klinte vi bokstavelig til på Holzweilers sommerfest i 2018. Det var ikke noe vi kunne gå ut med på morgenmøtet med hele teamet, så vi var ganske happy med avsløringen.

Hva tenker dere er det viktigste for at et forhold skal fungere?

Susanne: Å være et team som alltid backer hverandre, og å skape positiv stemning sammen og rundt hverandre. «Næging» og småklaging er det verste jeg vet, og jeg elsker at Tobias aldri gjør det. At man er rause og gir hverandre rom er viktig, men jeg tror også veldig på de små tingene man gjør for hverandre i hverdagen. Og masse kjærlighet og «passion». Tobias: Et solid fundament i bunn som er bygget på kjærlighet, respekt, ærlighet, åpenhet og å støtte hverandre. I tillegg er det viktig å gi partneren frihet til å gjøre sin greie.

Snakker dere ofte med venner om spørsmål og utfordringer rundt dating og kjærlighet, eller stoler dere fullt og helt på eget hode og hjerte?

Susanne: I starten hadde jeg nok mer behov for å snakke med venner om oss, da er man så usikker på alt. Kjærlighet er jo noe av det største i livet, så det er naturlig å snakke om det med venner, men jeg stoler også veldig på hvordan jeg har det. Tobias: Jeg stoler fullt og helt på eget hode og hjerte. Dersom vi har noen utfordringer, snakker vi om det med hverandre.

Har dere opplevd at noen har kommentert forholdet deres?

Susanne: Siden vi jobbet sammen i fem år før vi ble kjærester, husker jeg at det var veldig rart da vi bestemte oss for å satse på hverandre og vise det til verden, men vi fikk utelukkende fine kommentarer og det får vi fortsatt. Tobias: Det har vi opplevd flere ganger, og da blir man selvsagt kry og glad. Jeg husker spesielt en situasjon i et bryllup vi var i for to år siden. Vi hadde vært offentlig i bare noen uker og delte bord med en tidligere kollega av oss. Denne personen hadde vi ikke sett på noen år, og vedkommende kommenterte opptil flere ganger hvor naturlige og fine vi var sammen. Det varmet skikkelig.

Hvilke egenskaper setter du høyest ved Susanne, Tobias?

Susanne er verdens mest inspirerende sjel. Hun er en power-kvinne, som balanserer det å være en gründer og mor på en unik måte. Hun er verdens beste mor for sine to døtre. Hennes evne til å uttrykke kjærlighet og ta vare på dem som betyr mest for henne, er helt fantastisk å få oppleve hver eneste dag. Kommunikasjon er også en av Susannes mange flotte egenskaper. Lederegenskapene hennes som sjef og gründer kunne vært en artikkel for seg. Susanne ser alle mennesker rundt seg. Måten hun tar vare på og håndterer sine ansatte på, er beundringsverdig. Det er også måten hun utfordrer sine to døtre og meg på, med kjærlighet, trygge rammer og ærlighet.

Powered by Labrador CMS