Tre serier du bare må se

Disse tre seriene vil vi binge i helga!

Publisert Sist oppdatert

Serier desember 2019: Vi i ELLE-redaksjonen elsker å oppdage nye og spennende serier og deler selvfølgelig våre favoritter med dere ELLE-lesere.

Denne uken har vi fått øynene opp for en tjekkisk spenningsthriller i tillegg til en serie om varulver og vampyrer og litt ubehagelig serie.

Les også: 6 nye julefilmer du må få med deg i år

Serier desember 2019 - Disse vil vi strømme akkurat nå

The Sleepers

https://youtu.be/fP50adkkwNY

I denne spionthrilleren møter vi Marie og hennes ektemann Victor som vender tilbake til Tsjekkoslovakia etter å ha bodd i eksil i London på grunn av Fløyelsrevolusjonen, som har herjet i hjemlandet. Men paret havner i en bilulykke, og Marie våkner opp på sykehus og finner ut at mannen hennes er savnet.

En veldig spennende serie vi anbefaler på det sterkeste!

«Det er 1989. Sovjetunionen smuldrer opp. Etter 12 års eksil i London vender Marie og Viktor tilbake til Praha. De tror at endringene som ligger i luften, snart vil nå dit også. Men i stedet forsvinner Viktor sporløst…»

Du finner serien på HBO Nordic.

The Legacies

https://youtu.be/xHHM5VTATJo

I denne serien møter vi blant annet Hope, Langdon, Lizzie, Josie og Raf som er henholdsvis varulver, vampyrer og hekser. Vi følger deres hverdag på Salvatore-skolen i Mystic Falls. Serien byr på både drama, humor og romantikk i tillegg til en rekke monstre fra underverdenen.

Du finner serien på HBO Nordic.

«De legendariske heltene og skurkene fra «The Vampire Diaries» og «The Originals» etterlot seg en sterk følelse av kjærlighet og familie, og denne arven tas videre i «Legacies». Serien er et spennende drama om neste generasjons overnaturlige vesener ved Salvatores skole for unge og begavede elever.»

Forbrukerbedraget

https://youtu.be/sMPdsKvhCOo

I verden i dag overproduseres det altfor mye, vi kaster plast i havet og utsetter oss selv for produkter som kan være ekstremt farlige for oss og jordkloden. I denne serien får vi et innblikk inn i produksjonen av populære produkter. Og du kommer til å få sjokk!

Dette er en serie til ettertanke! Og bør sees av alle.

«Denne gravende dokumentarserien viser hvordan uaktsomhet og bedrageri i produksjonen og markedsføringen av populære produkter kan få alvorlige konsekvenser.»

Du finner serien på Netflix.

Powered by Labrador CMS