Se Kanye West live!

Foundation Louis Vuitton deler kunst og kultur digitalt...

Publisert Sist oppdatert

På tross av at Fondation Louis Vuitton har måttet stenge midlertidig på grunn av situasjonen vi alle befinner oss i nå, ønsker de å fortsette å dele innhold med publikummet deres.

Det franske kunstmuseet Fondation Louis Vuitton åpnet i 2014. Det rommer fantastiske verker, og har huset konserter for noen av verdens fremste musikere. På grunn av dagens situasjon ble de nødt til å stenge dørene en periode, men nå har de snudd seg rundt og sett seg nødt til å tenke nytt.

Derfor tilbyr de nå 3 ukentlige digitale eventer der publikum får muligheten til å oppdage eller gjenoppleve tidligere arrangementer.

Dette gir publikum muligheten til å se visninger av utstillinger med kommentarer fra kuratorene, konserter i Auditoriet, konserter av de nyutdannete fra La Classe d’Excellence de Vionloncelle og masterclasses. Og dette er bare noe av snacksen du kan kose deg med.

Det er egentlig ganske enkelt: videoene blir tilgjengelig på youtube til de spesifikke tidene, og lenkene er allerede med i programmet. Du kan i tillegg se videoene i en uke etter de er blitt lastet opp.

Se ukens program her!

Fondation Louis Vuitton

Denne uken står ikoner i moderne kunst på menyen, de viser nemlig fram kolleksjonen til den russiske visjonæren Sergei Shchukin. I den fantastiske Shchukin-kolleksjonen er det blant annet verker av Piscasso, Matisse, Gauguin, Monet og Van Gogh, for å nevne noen.

I tillegg viser de en konsert med Gidon Kremer, en av verdens ledende fiolinister og hans orkester Kremerata Baltica.

På torsdag 7. mai deler Fondation Louis Vuittos også en video som ble filmet under de fire Kanye West-konsertene i FLV sitt Auditorium i mars 2015. Konserten har aldri før blitt vist – så her er det bare å benke seg foran skjermen.

Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=YvL5LQq1pMQ&feature=youtu.be

Powered by Labrador CMS