Instagram-favoritt: @Parisiensinparis

Foto: Instagram/@Parisiensinparis

Har du også Paris cravings? Denne instagram-kontoen gir deg en deilig dose ekte Parisienne-streetstyle.

Publisert Sist oppdatert

Fransk klesstil: Vi har skikkelig Paris-cravings om dagen, men heldigvis kan vi få noe av den mettet med instagramkontoen Parisiens in Paris. Kontoen er en pure hyllest til den alltids like inspirerende, franske klesstilen og likefullt gatemoten i Paris.

Her blir ekte parisiennere knipset gatelangs i Paris. Fotografiene er enkle, kun med fokus på å forevige antrekkene og hvilket område i Paris de har blitt observert.

Bilder av chice damer som går gatelangs og enkle bildetekster som: «Red beret. Black pants. White trainers. Spotted in 75003.» – her snakker vi ekte streetstyle. Vi sier bare J'adore!

Et friskt pust og en instakonto som gir oss masse deilig inspirasjon.

Parisiens in Paris

Vi savner å sitte gatelangs på en fortauskafé i Paris, men via Parisiens in Paris får vi være litt «motespioner» allikevel. Elsk!

Hvor fint er det ikke å kombinere stråvesken med en tykkere ullkåpe? Ekte parisere bruker nemlig sin sac en paille så godt som hele året!

Hvite jeans, denimjakke og en Celine veske. En erketypisk trio hvis du er en ekte parisienner.

Akkurat slik vil vi også sitte.. Gatelangs i Paris med fine ankelkorte dressbukser, boots med nagledetaljer og en vintage bomber.

Je ne sais quai:

Franke damer er kjent for sin helt unike stil, som både er uanstrengt, tidløs, chic og samtidig spennende. Det er ikke uten grunn at så mange franske damer har blitt moteikoner opp gjennom årene.

Ikoniske damer som Francoise Hardy, Birgitte Bardot, Juliette Greco, Jeanne Damas, Coco Chanel, Caroline de Maigret og Carine Roitfeld har formet og stadig former, motebildet vi beveger oss i.

Det er heller ikke uten grunn av det er skrevet bok på bok om «hvordan dekode klesstilen og looken til en fransk kvinne». De har en helt egen je ne sais quai som vi til stadig blir superinspirert av. Akkurat derfor jublet vi litt ekstra av glede da vi oppdaget denne instagramkontoen! Deilig fransk gatemote, rett inn på mobilen.

Powered by Labrador CMS