Vi lar oss inspirere av hjemmet til Lucy Williams

Foto: @lucywilliamshome

Influencer, Lucy Williams, har skapt et drømmehjem i London.

Publisert Sist oppdatert

Vi er alltid på jakt etter inspirasjon, og må ærlig innrømme at mye av vår research involverer scrolling (les: flere som kjenner seg igjen?). Vi finner stadig nye favoritter på Instagram, og har allerede hentet mye inspirasjon fra spanske it-girls som Gala Gonzales og Blanca Miro til årets sommergarderobe.

Vår "seneste" obsession er britiske Lucy Williams. Det vil si, vi har fulgt @lucywilliams02 i en årrekke, og derfor var gleden stor da hun i oktober 2020 åpnet kontoen @lucywilliamshome og lot oss følge med på renoveringen av hennes Viktorianske London-hjem.

Hvem er Lucy Williams?

Lucy Williams er en britisk influencer, skribent, og kreativ konsulent som bor i London med ektemannen, Ruaraidh, og hunden Finn. Vi følger henne for alt fra inspirerende antrekk, til interiør og magiske feriebilder.

Foto: @lucywilliamshome / House and Garden UK

Etter nærmere to år med oppussing står Lucy Williams hjem endelig klart, og Instagramkontoen som tidligere bestod av bilder av bygningsarbeid, inspirasjon, tekstil- og material-prøver er nå proppfull av dokumentasjon fra et fiks ferdig drømmehjem!

Inspirert av Ganni

Til House and Garden forteller Lucy Williams at hun blant annet har latt seg inspirere av Ganni-gründere, Ditte og Nikolaj Reffstrup, og det California-baserte design studioet Reath Design, og at møtet mellom California og Skandinavia går som en rød tråd gjennom hele hjemmet.

Hun forteller også at hun har gjort oppussingen og planleggingen av sitt nye hjem i samarbeid med London-baserte Flower Michelin Architects, og at fokus har ligget på å skape et hjem som reflekterer selve livet hun og ektemannen faktisk lever, fremfor å være et museum for det.

Foto: @lucywilliamshome / House and Garden UK

Foto: @lucywilliamshome

Ikke minst lar vi oss inspirere av alle farger og materialer. Marmor, retro-fliser, originalt treverk, kombinasjonen av støvete pasteller og klare farger er bare noen av høydepunktene som utgjør det unike hjemmet.

Foto: @lucywilliamshome

Foto: @lucywilliamshome

Spiseområdet bades i naturlig lys fra takvinduet som går over store deler av kjøkkenet.

Foto: @lucywilliamshome

Foto: @lucywilliamshome

Et helt spesielt speil laget av den australske designeren, Lucy Montgomery, har fått hedersplassen på det ene badet.

Foto: @lucywilliamshome

Denne lille loungen er innredet med nesten utelukkende vintage-funn!

Sjekk ut @lucywilliamshome for mer inspirasjon!

Powered by Labrador CMS