Sleepers med nytt samarbeid

Ida Broen x Sleepers

Ida Broen x Sleepers – Denne flip floppen står på vår ønskeliste!

Publisert Sist oppdatert

I dag lanseres det nye samarbeidet mellom Ida Broen x Sleepers. En flip flop i rosa naturgummi med hvite detaljer og en strass B.

Sandalen er designet i Norge og produsert under bærekraftige forhold på Sri Lanka.

Ida Broen er et kjent fjes innenfor sneakers og streetwear verden, med dette samarbeidet ønsket hun å utfordre den tradisjonelle flip floppen med et nytt design i tråd med sin egen stil.

– Jeg ønsket å skape en flip flop som matchet både den feminine og den maskuline siden av mitt univers. Også måtte jeg selvfølgelig ha en liten signatur B i krystaller, de som kjenner meg vet jo hvor svak jeg er for smykker og ting som glitrer.

En bærekraftig flip flop

Normalt lages flip flopper av syntetisk gummi som fremstilles av biprodukter fra oljeindustrien. Årlig ender 9,5 millioner tonn plast opp i verdenshavene. Sleepers unike flip flops er laget av fornybar naturgummi, uten skadelige kjemikalier.

Ida Broen x Sleepers er laget av Premium Grade naturgummi produsert under fair trade forhold på Sri Lanka.

Naturlig gummi puster, er lett å rengjøre og behagelig for foten. Hvert par er unike, og farger og mønstre er laget av naturlige råvarer uten skadelige kjemikalier - utviklet i samarbeid med Fair Rubber Association.

Shop sandalen her!

Powered by Labrador CMS