Jeans med flare: Rett fra gaten i Paris

Foto: Imaxtree

Dette er jeansene vi vil gå med nå!

Publisert Sist oppdatert

Jeans med flare, vide ben, eller 90-talls-sleng (kjært barn har mange navn) har de siste årene vært «overalt». «Slengbukser» kan ofte gjøre et antrekk litt mer chic og pyntet - spesielt med det rette tilbehøret.

Rett fra gaten i Paris spottet vi denne damen i sin lekre styling i flared jeans – dette ble vi så inspirert av. Selv om Paris Fashion Week er over for denne gang skal vi fortsatt inspirere til hvordan vi kan kle oss som en ekte parisienne.

Foto: Imaxtree

Jeans med flare

Denne uken kom vinteren tilbake flere steder. Jeans med sleng er derfor det perfekte plagget for denne sesongen hvor du kanskje må ty til høye, varme sokker, og kanskje til og med et par Moon Boots. Buksene er også perfekte på sommeren, stylet med pumps eller sandaler.

Foto: Imaxtree

Vi vil style 90-talls-slengbuksa akkurat som denne pariseren. Med strikkegenser, belte med dyreprint og boots. I tillegg til accessories i gull hvor vi ikke bare vil ha på én ring, men flere. Style med smykker, øredobber og lekre vesker.

Flared jeans kan både ha full lengde, men også være cropped. Fargepalettene vi har falt for nå er lys blå, hvit, kremhvit og sort.

Våre favoritter

Lyse flared jeans fra H&M med høytliv og lommer, kr 249.

Kle deg som en ekte parisienne og style disse jeansene med lommer foran med en stripete strikkegenser, boots og silkeskjerf.

Hvite cropped flared jeans fra Zara, kr 279.

Disse buksene kan vi nesten ikke vente med å bruke en varm vårdag å style dem med bluser, skinnjakke med frynser og loafers.

Sorte cropped jeans med flare fra Zara, kr 279.

Med sorte jeans med sleng vil vi style oss klare for ett buisiness-møte med hvit skjorte, belte i midjen, blazer og sorte, høye boots.

Kremhvite jeans med flare fra Frame, kr 3699.

Disse jeansene kan man style både hverdagslig med sneakers, T-skjorte med print og en veske på vei til kontoret, eller pumps, skjorte i skinn og lekre accessories. Alt for en hver smak!

Powered by Labrador CMS