2019: Årshoroskop for Fiskene

Slik blir 2019 for fiskene.

Publisert Sist oppdatert

Fiskene 20. Februar - 20. Mars

Om du tar for deg uke for uke, vil 2019 virke håpløst tilfeldig – med stadig vekslende framskritt og tilbakeslag. Dette sliter deg ut og fører deg ingen steder, men når du oppsummerer og ser på det store bildet på slutten av året, får du et annet perspektiv. Du kan sammenligne det med når du skal lære å sykle for første gang; du styrer rattet for mye i den ene retningen, du justerer og gjentar prosessen igjen og igjen. Det går gjerne sakte framover, men det går rette veien …

Problemet, om det i det hele tatt er et problem, er Jupiters posisjon. Planeten er den som bringer alt godt, den evige optimisten, og du responderer med umiddelbar entusiasme til alt Jupiter tilbyr. Miksen av planetens optimisme og din fantasi er flyktig, og leder til vidunderlig upraktiske scenarier, som ikke lar seg realisere og er altfor kostbare å gjennomføre. Deilige drømmer, men ikke godt egnet som plan for en oppnåelig og bærekraftig framtid. Så i det momentet du er i ferd med å la deg rive med av utsikten til en «glimrende» ny idé, må du gi slipp på den og du får deg en på trynet. Det er her du blir klar over Saturns stabile og støttende tilstedeværelse, som tilbyr deg et noe mindre glamorøst alternativ. Dette ser du på som en dårlig erstatning for Jupiters opprinnelige plan, men du får faktisk litt fra begge på én gang; uten Jupiters inspirasjon, hadde ikke Saturn hatt noe å jobbe med – og uten Saturn ville ingen av Jupiters ville ideer kunne blitt en realitet. Husk at det du sitter igjen med i enden av prosessen, alltid er mer enn det du hadde før. Denne syklusen av hendelser inntreffer tre ganger i løpet av 2019, og hver og en av dem vil bringe deg et nytt steg framover. Du har større framgang en du tror.

Kjærlighetsforhold må håndteres med varsomhet i 2019. Årets formørkelser krysser sektoren for kjærligheten og ditt sosiale liv, og deres betydelige påvirkning forsterker floen og fjæra i forhold, og skaper de samme virkningene som Saturn og Jupiter gjør på de andre områdene i livet ditt. Det er sannsynlig at du bryter ut av et forhold og går inn i et nytt, men at du angrer og finner tilbake til den første igjen. Det vil bli vanskelig å finne den rette balansen her. Selv gamle vennskap preges av uro i mars og april, selv om de emosjonelle vanskelighetene her er mindre intense og ikke lenger så hyppige når sommeren nærmer seg. Til høsten er du roligere, og du innser at roen din også har en god innvirkning på de rundt deg. De siste ukene av året har du en mer avslappet innstilling og færre forventninger. Det er bedre slik.

Dine utsikter på jobben er utmerkede, og arbeidslivet er en fullstendig kontrast til ditt uoppgjorte privatliv. Jupiters fortsatte tilstedeværelse i tegnet ditt er en klar indikator på suksess. Selv om din måte å komme dit på innebærer to skritt fram og ett tilbake, beveger du deg fortsatt oppover. Økonomien er god, og mer stødig og stabil enn på lenge. Starten på året er den beste perioden, og bringer med seg to episoder med herlig fiskelykke.

Mer horoskop:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS