Livsstil

6. mars, 2019

Vårens fineste treningstøy

Det stemmer faktisk at nytt og fresht treningstøy gjør dørstokkmila litt kortere.

Fine treningsklær: Nå som det går mot lysere tider, kan det være gøy å investere i litt nytt treningsklær. Være seg om du trives best på yogamatta, på treningssenteret eller på løpetur, dette er hva som står på ønskelista vår denne våren.

Fine treningsklær: Plaggene vi vil ha nå!

På yogamatta

Fine treningsklær
Genser fra Vaara, kr 3189// Yogahjul fra Casall, kr 599// Topp fra Pierre Robert, kr 249.

En litt stor, kort 80-tallsgenser å ha over treningstoppen er superfresht. Og den kan gjerne være i en pastellfarge. Gå for en treningstopp du føler deg vel i og liker du å trene yoga hjemme? Hva med å invester i et yogahjul som gjør hjemmetreningen mer spennende?

Fine treningsklær
T-skjorte fra Varley, kr 792// Matte fra Abilica, kr 389// Tights fra Rituals Soulwear, kr 399.

Når man trener yoga er det deilig å ha på seg plagg som puster og som er komfortable på kroppen. Gå gjerne for litt naturlige farger, som grått, brunt og sort. Det kan være greit å ha en egen yogamatte, denne flaskegrønne matten fra Abilica er perfekt å trene yoga med!

På treningssenteret

Fine treningsklær
Hoppetau fra Casall, kr 189// Tights fra Nike, kr 449// Topp fra Kari Traa, kr 599.// Asics Gel Quantum, kr 999.

Å hoppe hoppetau er superbra trening, pakk det med deg når du er på reise eller ta det med på  treningsstudioet hvor du trener. Denne sesongen er farger som burgunder, fuksia-rosa, rødt og grått super trendy å trene med. Gå gjerne for et par sko i en lysere farge enn antrekket.

Fine treningsklær
T-skjorte fra Rönisch, kr 449// Bag fra Andi, kr 1715// Drikkeflaske fra Mizu, kr 299.

Denne t-skjorta med knute foran er superfin til en treningsbukse, og drikkeflaske og en fin bag er jo et must når man trener…

På løpetur

Fine treningsklær
Genser fra Peak Performance, kr 1000// Topp fra LNDR, kr 599// Tights fra Stella McCartney x Adidas, kr 1099.

Funksjonelle og bevegelige plagg er essensielt når man skal ut og trene. Invester gjerne i farger som grønt, blått og grått.

Fine treningsklær
T-skjorte fra Kari Traa, kr 399// Fitbit Charge 3, kr 1499// Adidas Ultraboost, kr 1899.

En t-skjorte man kan svette i, er godt å ha når man løper. Og er du opptatt av å måle puls og kilometerne du løper, er kanskje en Fitbit verdt hver krone? Ultraboost-joggeskoen fra Adidas har stått på ønskelisten vår lenge. Like kul til en treningstights som til jeans når våren kommer.

Relatert

Les også