Dette bør du se på kino i sommer

Det er mye å glede seg til å se på kino i sommer! Foto: Filmweb.no

Hva er vel bedre enn en bra film og en stor pose smågodt i sommer? Disse filmene vil vi se!

Publisert Sist oppdatert

Sommer og sol er ikke bare strand og late feriedager. Hva er vel koseligere enn å tilbringe en kveld på kino med smågodt og kanskje noe godt i glasset? Her har vi listet de filmene vi gleder oss til å se i sommer.

Og det er masse bra som kommer på kino!

Ocean's 8

https://vimeo.com/265578144

Utdrag fra Filmweb.no: Fem år, åtte måneder og tolv dager... Det er hvor lenge Debbie Ocean (Sandra Bullock) har brukt på å planlegge det største ranet i hennes liv. Hun vet akkurat hva som må til - en gruppe med de beste av de beste innen deres område. Debbie og hennes partner-in-crime Lou Miller (Cate Blanchett), går sammen for å rekruttere en gjeng med spesialister: gullsmeden Amita (Mindy Kaling); gatenaskeren Constance (Awkwafina); familiekvinnen Tammy (Sarah Paulson); hackeren Nine Ball (Rihanna); og motedesigneren Rose (Helena Bonham Carter). Målet er diamanter til 150 millioner dollar, som kommer til å henge rundt halsen på den verdensberømte skuespillerinnen Daphne Kluger (Anne Hathaway), som vil være midtpunktet på årets arrangement, the Met Gala.

Filmen har Norges-premiere 22. Juni. Vi gleder oss!

Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai:

https://vimeo.com/256385944

Utdrag fra Filmweb.no: London, 1946. Den karismatiske forfatteren Juliet mottar et brev fra et medlem av en mystisk bokklubb som ble startet på den nazi-okkuperte øya Guernsey i den engelske kanal. Nysgjerrig på hvem som står bak brevet bestemmer hun seg for å besøke øya. Her møter hun de herlige eksentriske medlemmene av Guernseys forening for litteratur og potetskrellpai, inklusiv Dawsey, den litt mystiske men fasinerende mannen som skrev brevet. Ettersom hemmeligheter fra krigen avdekkes, knyttes Juliet enda mer til øya, bokklubben og Dawsey, noe som kommer til å forandre hennes liv for alltid.

På kino nå!

Mamma Mia: Here We Go Again!

https://vimeo.com/248922006

Utdrag fra Filmweb.no: Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går gravid, ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor (spilt av Cher), som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen.

Kommer på kino 20. Juli!

Jurassic World: Fallen Kingdom

https://vimeo.com/246721065

Utdrag fra Filmweb.no: Tre år har gått siden dinosaurparken Jurassic World stengte dørene for godt. Dinosaurene har overtatt øya, men et vulkanutbrudd truer med å utrydde hele deres eksistens på nytt. Owen og Claire må bestemme seg for om de skal trosse naturens gang, og berge de forhistoriske skapningene. Men det viser seg at organisasjonen som rekrutterer dem til redningsoppdraget har farlige hensikter.

På kino nå!

Ulydighet

https://vimeo.com/254917235

Utdrag fra Filmweb.no: Som lykkelig singel og med et rikt liv som fotograf i New York er Ronit (Weisz) den sorte får av hennes jødisk-ortodokse familie som er bosatt i London. Når hennes far, den hedrede rabbi, dør, drar Ronit tilbake til London for å delta i begravelsen og hente hennes arv. Men overraskelser venter, blant annet nyheten om at Dovid (Alessandro Nivola) har giftet seg med Ronits barndomsvenninne Esti (McAdams).

Filmen har Norges-premiere 29. Juni.

Tully

https://vimeo.com/251010334

Utdrag fra Filmweb.no: Marlo (Charlize Theron) er trebarnsmor, yngstemann er nyfødt, og dagene er utmattende. Broren hennes er en vellykket forretningsfyr som sitter godt i det og når han ser at Marlo trenger hjelp (og søvn!) foreslår han å hyre inn en barnepike. Det tar litt tid før Marlo venner seg til tanken, men snart dannes et unikt bånd mellom den slitne moren og den omsorgsfulle, overraskende og noen ganger utfordrende unge barnepiken Tully (spilt av Mackenzie Davis).

Les stort intervju med Charlize Theron, som la på seg 15 kilo for rollen i juli-utgaven av ELLE som er i butikk nå!

På kino nå!

Book Club

https://youtu.be/LDxgPIsv6sY

Utdrag fra Filmweb.no: Diane (Diane Keaton) har nylig blitt enke etter 40 års ekteskap. Vivian (Jane Fonda) trives best i forhold uten forpliktelser. Sharon (Candice Bergen) jobber seg fremdeles gjennom en skilsmisse fra tiår tilbake. Carols (Mary Steenburgen) ekteskap er på vei nedover etter 35 år.
Fire livslange venner får livet snudd på hodet når bokklubben deres tar for seg den beryktede Fifty Shades of Grey. Enten det er å oppdage nye romanser eller gjenoppta gamle flammer, inspirerer venninnene hverandre til å gjøre sitt neste kapittel til det beste. Denne gleder vi oss skikkelig til å se! Kommer på kino 3. August.

Skjelvet:

https://youtu.be/euRXObrg0M8
Utdrag fra Filmweb.no: I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reel. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?
SKJELVET er oppfølgeren til katastrofefilmen BØLGEN. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad! Kommer på kino 31. August. Denne skal vi også se: Dokumentaren om Alexander McQueen
Powered by Labrador CMS