– Det gjorde ikke Keira Knightley

Husker du dette fra «Love Actually»?

Publisert Sist oppdatert

Vi er vel ikke så veldig fan av Juliet i favorittfilmen Love Actually...

Og rolleinnehaver Keira Knightly sier at hun bare har sett julefilmen Love Actually én eneste gang, og ikke husker om hun ender opp med Peter (som hun gifter seg med) eller Mark, bestevennen til mannen.

Det høres veldig merkelig ut, spør du oss... Fordi vi elsker Love Actually, nesten like mye som julen i seg selv, tenker vi at alle andre også elsker den. Det er jo en skikkelig juleklassiker. Men Keira Knightly er ikke helt enig...

Ikke så glad i Love Actually!?

Under et intervju med Wired i 2019, fikk hun spørsmål om hvem karakteren hennes blir sammen med til slutt i Love Actually. Da måtte hun spørre kollega Mackenzie Foy om hjelp.

– "Jeg blir hos mannen min, er jeg ikke sammen med Chiwetel Ejiofor (Peter)"?

Hun husker nemlig ikke, fordi hun kun har sett Love Actually én gang.

https://www.youtube.com/watch?v=gap2WssoxWc

Love Actually tok verden med storm da den kom i 2003.

Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Rownan Atkinson og Keira Knightly, er bare noen av de kjente skuespillerne som er med i juleklassiskeren.

Du har vel sett den?

Spolier-alarm:

Vi følger jo mange karakterer og små, søte historier som på en eller annen måte er koblet sammen.

Keira Knightly (Juliet) gifter seg med Peter, som er bestevennen til Mark. Mark er også forlover i bryllupet, med den episke scenen hvor et helt band, blåserekke og kor spiller "All you need is love" i kirken. Men Mark er jo også forelsket i Juliet. Og så kommer den andre episke scenen hvor Mark kommer hjem til Juliet og Peter.

Juliet åpner døra og Mark ber henne si til Peter at det er julebukk, setter på julemusikk og viser henne de søteste plakatene der han innrømmer sin kjærlighet til henne. I det han går sin vei, løper hun etter han og kysser han.

Kanskje Keira Knightly får lyst til å se den igjen i år? Vi skal i alle fall se den. Minst tre ganger.

Saken er fra ELLE UK

Powered by Labrador CMS