Gjør huden din klar for festsesongen!

Denne skjønnhetstrenden er et must for huden.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Den store og deilige festsesongen står snart for tur, noe som for mange innebærer sene kvelder, lite søvn, større mengder alkohol og en del usunn natt- og dagen derpå-mat. For ikke å snakke om stressfølelsen som kan komme snikende, fordi du skal rekke litt for mye på litt for kort tid.

Disse intense periodene er gjerne korte, men kan likevel påvirke hudens kollagennivå, som kan øke både cellulittnivået og aldringsprosessen. Gjennom et daglig inntak av kollagen, kan du faktisk forebygge og reparere den negative effekten slike perioder har på huden.

Oslo Skin Lab tilbyr kollagenpulveret The Solution™ Anti-wrinkle collagen, som du kan blande i hva du måtte ønske av mat eller drikke, og som virkelig pleier huden innenfra. Produktet bekjemper både linjer, rynker og cellulitter, i tillegg til å ha en forebyggende effekt.

Blogger, podcastdronning og småbarnsmor Vanessa Rudjord (42) er en av mange kvinner som sverger til denne skjønnhetstrenden. Hun har nå brukt produktet i snart to år, og merker tydelig forbedring på huden.

– Jeg scannet huden og fikk påvist en stor forskjell allerede etter to måneder. Rynkedybden ble redusert, og huden ble litt mer spenstig. The Solution™ er et perfekt supplement til mine favorittkremer. Nå er jeg nok avhengig, sier hun.

Les mer om Vanessa og hennes erfaring med The Solution™ her!

Vi simpelthen elsker dette produktet, og du som ELLE-leser får nå hele 50 % på første bestilling ved å klikke deg inn her!

Hudens «må ha-produkt»

Kollagenet er hovedårsaken til at huden vår holder seg elastisk og glatt, både i ansiktet og på kroppen.

Når du tilfører kollagen innenfra med The Solution™, kan du både reparere og forbedre hudkvaliteten,

Det er allikevel ikke kun ytre påvirkninger, stress og kostholdet, som påvirker huden. Fra vi runder 30 år, synker nemlig kollagennivået gradvis, og linjer og rynker kommer til syne.

Forskning viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan redusere rynker og øke hudens elastisitet. Stadig flere blir bevisste om at god hudpleie starter innenfra.

En glatt og festklar hud

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et 100 % rent kollagenpulver uten smak og tilsetningsstoffer, som du enkelt kan blande i morgenkaffen din, eller du kan ta med deg en pakke i veska og innta i løpet av dagen.

Det er ikke et hvilket som helst kollagenpulver det er snakk om. Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er nemlig hydrolysert, det vil si brukket opp i peptidlengder som huden din kan utnytte, og som videre vil kunne påvirke hudoverflaten positivt.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen har grundige studier bak som beviser synlig reduksjon av rynkedybde i løpet av åtte uker. Dermed kan du være trygg på at daglig inntak gir en effekt – både på rynker, linjer og cellulitter som allerede eksisterer, men at det også kan forebygge og redusere aldringstegn.

Vi simpelthen elsker dette produktet, og du som ELLE-leser får nå hele 50 % på første bestilling ved å klikke deg inn her!

Skjønnhetstrenden huden din vil elske!

Powered by Labrador CMS