Skjønn som franske Violette

Vi har skikkelig girl crush på den franske makeup-artisten, Violette Serrat. Få hennes beste tips til smokey eye her!

Publisert Sist oppdatert

Den franske makeup-artisten, Violette Serrat, er født og oppvokst i Paris, og har en je se sais quai-faktor vi ikke får nok av. Gjennom sine kanaler deler hun sine beste makeup-tips – alltid med en leken, fargesterk og treffsikker, men naturlig touch.

Vi er alltid på utkikk etter gode tips og triks innen skjønnhet, og elsker å teste ut nye teknikker, farger og trender. Violette har derfor blitt en fast go-to for inspirasjon. Nylig har vi testet hennes teknikk for perfekte smokey eyes, og metoden var både enkel og chic – akkurat sånn vi vil ha det!

Har du testet denne metoden for smokey eyes?

Violette Serrat

Violette fremmer også budskapet om at det er selve personen som skal skinne og synes, ikke bare sminken som påføres. Hun mener at man skal hylle det som gjør deg unik, og våge å være leken.

Hun studerte kunst i Paris før hun ble make-up artist på fulltid, men er oppvokst i fotostudio med verdenskjente fotografer som Mario Testino. Begge foreldrene hennes jobber innen samme bransje, der den ene er en anerkjent fransk hårstylist, og den andre jobber som hår og makeup-agent. Nå er hun bosatt i New York, med mannen sin Steven og datteren deres Inez. Der jobber hun som makeup-artist for store motehus, og stjerner som Natalia Vodianova og Lea Seydoux, i tillegg til å drive sin egen YouTube-kanal.

Superelsk på denne dama!

Slik får du smokey eyes a la Violette:

https://youtu.be/CdDktTqRaUw

I tillegg til YouTube-kanalen kan du også følge Violette på Instagram gjennom @violette_fr for en daglig dose inspirasjon!

Powered by Labrador CMS