Festsminke 2019:

At vi nå for alvor er inne i årets mørkeste tid, er slett ikke så trist dersom du er like glad
i skjønnhetsprodukter som oss. Det bugner nemlig av spennende produktlanseringer for øyeblikket – bare se her!

Les også: Festsminke -Bonusvipper

Festsminke 2019 – Våre favoritter i festsesongen

GRØNT TIL MANKEN

Festsminke 2019

weDo/Professional, fra kr 145.

Naturlig hårpleie er en produktkategori det har vært vanskelig å lykkes med – til nå. weDo/Professional tilbyr veganske og 100% gjenvinnbare produkter med snille ingredienser som gjør det de lover. Her får du profesjonell hårpleie til gode priser med ren samvittighet. Flere av produktene kan også brukes til både hår og hud.

MINNERIK

Festsminke 2019

Mémoire d’une Odeur fra Gucci, kr 1255 for 100 ml.

Det nyeste medlemmet i Guccis parfymefamilie er denne vakre og velduftende unisex-varianten med kamille, sandeltre og vanilje som de mest framtredende notene. En unik duft som endrer seg mye fra du først sprayer den på huden til den neste halvtimen, og som man nok enten elsker eller misliker. Vi er definitivt i førstnevnte gruppe!

QUICK FIX

Festsminke 2019

Moroccanoil Color Depositing Masks, kr 299.

Endelig et produkt for midlertidig hårfarge som faktisk fungerer! I tillegg til å gi håret en tydelig fargeoppdatering, sørger også masken for å pleie håret i dyben. Velg mellom syv ulike nyanser, fra platinablond eller rosa til dypere brunfarger. Fargen avtar gradvis avhengig av hvor ofte du vasker håret og hvilken tilstand det er i.

JULESTJERNA

Festsminke 2019

Julekolleksjonene til Chanel skuffer aldri, ei heller i år. Merkets globale kreative sminke- og fargedesigner, Lucia Pica, har denne gangen latt seg inspirere av Coco Chanels kjærlighet til julekuler, og alle produktene er utsmykket med et nydelig mønster. Vi er spesielt begeistret for denne fantastiske highlighteren som er like fin å se på som den er på huden.

NYTTÅRSFEIRING

Festsminke 2019

Diorific Happy 2020 leppestift, kr 415. 5 Couleurs øyenskyggepalett, kr 610. Diorific Vernis neglelakk, kr 265.

Gå inn i det nye året med glitter og glam à la Dior. 2020 feires med en glitrende og fargesprakende kolleksjon som inkluderer den lekreste leppestiften vi noen gang har sett, en helt rå øyeskyggepalett og en fargesprakende neglelakk. Nesten for fint til å brukes!

NATURLIG GLØD

Festsminke 2019

 

Luminous Foundation fra Anastasia Beverly Hills, kr 425.

Denne nyheten er både vannfast, langvarig og dekkende, samtidig som den gir et naturlig og fresht resultat. I tillegg kan du velge mellom 50 ulike fargenyanser i både kalde, nøytrale og varme toner, så her bør det ikke være vanskelig å finne en variant som er helt perfekt til din hud. En skikkelig godbit av en foundationnyhet!

BLIKKFANG

Festsminke 2019

 

Sequin Crush-øyenskyggene fra YSL, kr 285.

Gå for høypigmenterte metalliske øyenskygger når festsminken skal på denne sesongen. Vi elsker de nye Sequin Crush-øyenskyggene fra YSL, som har den perfekte metalliske finishen, er enkle å påføre og holder lenge.

SKREDDERSYDD

Festsminke 2019

Doctor Babor PRO, fra kr 530.

Denne nye profesjonelle hudpleieserien er utviklet av mer enn 100 hudeksperter og inneholder så potente ingredienser at serien kun er tilgjengelig hos salonger som har fått spesiell opplæring. I serien finner du en svært effektiv fruktsyrebehandling til hjemmebruk, ni ulike konsentrater med høyaktive ingredienser, fire kremer med pleiende og reparerende egenskaper og to plumpende masker. Det er med andre ord ikke noe problem å finne en hudpleierutine som oppfyller akkurat dine ønsker og behov.

Relatert

På badet med Nana Asamoahh

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den fargeglade Influenceren, Nana. Hun elsker kreative sminke-looks og sverger til solfaktor 50 – året rundt!

6 skjønnhetsprodukter på budsjett

Dette er vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe, sine budsjettvennlig skjønnhetsfavoritter!

Årets største hårtrender

Hvordan burde egentlig håret se ut i 2021? Skal det være «au natural» eller er det «go big or go home»-vibes?