Gule detaljer til hjemmet

Foto: Produsentene/Instagram @jaquemus

Påsken er den perfekte anledningen til å freshe opp hjemmet med noen gule detaljer – se våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

Gule detaljer i hjemmet er så fresht, og siden påsken endelig er her kunne det ikke passet bedre å pynte hjemmet med gule detaljer. Vi føler at i år har vi lengtet etter å pynte til påske mer enn før fordi vi er så mye mer hjemme og gleden blir ofte større nå ved små endringer i interiøret. Er du en av oss med mye naturfarget interiør hjemme, sier vi ikke «nei takk» til mer farger heller...

Vi har samlet et lite knippe interiørdetaljer som vi vil pynte hjemmet med nå, både i stuen, på badet og på kjøkkenet. Vi vil sette hvite, pene tulipaner i den gule vasen fra Ferm Living. Vi vil tenne et friskt duftlys i stuen å skape god atmosfære og vi vil dekke påskefrokostbordet med lekkert gullbestikk. De lekre og søte påskeeggene vil vi henge på egenplukkede kvister. Sist, men ikke minst har vi også verdens søteste hoptimister på påske-ønskelista.

Det er ikke bare interiørdekor vi ønsker oss, vi vil også gå til innkjøp av både gule tulipaner, gåsunger og påskeliljer (selvom det egentlig går som interiørdekor det også). Tulipanene er perfekt i en vase du har fra tidligere og påskeliljene er perfekte til å plante i krukker ute på balkongen eller i hagen i år.

Ta frem påskepynten og de gule detaljene du kanskje allerede har, og fresh opp huset eller leiligheten til påske – det skal i hvert fall vi.

Husk at gult er kult!

Ønskeliste: Gule detaljer

Vase fra Ferm Living/Moniker, 569.

Glass fra Frederik Bagger/Illums Bolighus, kr 600.

Duftlys fra Molton Brown/Illums Bolighus, kr 480.

Bestikk i gull fra Jotex, kr 749.

Påskedekor fra Royal Copenhagen/Illums Bolighus, kr 429.

Twisted Candle Gul fra Gina Tricot Home, kr 69.

Champagne glass fra Louise Roe/Moniker, kr 599.

Hoptimist Bimble Liten fra Hoptimist/Illums Bolighus, kr 179.

Powered by Labrador CMS