Guri Heli - Postkort fra Åre

Få Guris beste tips fra fjellbyen Åre.

Publisert Sist oppdatert

Destinasjon: Åre

Reisefølge: Familien min. Det vil si mamma, pappa og storesøster Siri.

Bo på: Copperhill Mountain Lodge - ligger et sykke unna byen, men er desidert Åres beste hotell med spa, sauna, sunn og god frokost og ski in - ski out muligheter. Hotellet er sykt fresht og er laget av kobber, stein og tre.

I kofferten har jeg: badedrakt, skiklær, et par gode jeans, en løs skjorte, hvit t-skjorte og en kosebukse. En del skijakker, varm kåpe, mammas gamle Moonboots, sneakers, ullundertøy, gode fuktmasker og en hårkur. Også headset og Mac for å se serier på senga selvfølgelig.

Spis lunsj: I bakken på Hummelstugan. Gulasjsuppen er veldig god! Besøk Crêperie & Logi - Her får du franske pannekaker med både salt og søtt. Alt fra Nutella til svensk rein med tyttebær. En annen favoritt er Wersens - de har bra pizza og gode drinker.

Afterski: Ønsker du et rolig sted er Hummelstugan perfekt, for litt mer fart dra på Hotell Fjällgården som ligger midt i bakken eller Verandan som ligger nede i byen. Psst. Man kan kjøre fra bakken og ned til byen!

Mitt beste Åre-tips: Kjør masse på ski og utforsk bakkene og fjellsidene. Ta gondolen opp til toppen og kjør innover til Rödkullen.

Les også: Stjel påskestilen til Benedichte Bjerke

Farmen Maikens postkort fra Bali

Powered by Labrador CMS