Hit vil vi i høstferien: Angvik gamle handelssted

Hva med havutsikt, natur, fantastiske turmuligheter, spa, peisekos, nydelig mat og skikkelig luksusfølelse i høstferien?

Publisert Sist oppdatert

Angvik Gamle Handelssted er virkelig verdt et besøk.

Det lekre boutique-hotellet i Angvika i Gjemnes, Møre og Romsdal er virkelig på topplista over hotellene vi har vært på i Norge, og er det perfekte stedet for en rolig og luksuriøs høstferie i naturskjønne omgivelser.

https://www.instagram.com/p/BdxN007H796/

Angvik Gamle Handelssted

Ikke langt fra Kristiansund, eller Molde, ligger det lekre hotellet med 37 rom, spa, museum og kunstgalleri. I Angvika er det mye historie, og handelsstedet har røtter tilbake til 1500-tallet. Med fantastisk sjøutsikt, hyggelige stuer, peisild og mat laget av lokale råvarer, er du garantert en ferie du sent vil glemme. Lekkert og gjennomført interiør, deilige senger og skikkelig trivelig personale, gjør Angvik til en skikkelig perle. Her kan du låne sykkel og oppleve den flotte naturen, ro deg en tur på fjorden og fiske, eller ta dagsturer til noen av Norges vakreste turistmål, som Innerdalen, Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Besøk classicnorway.no for informasjon og booking.
Powered by Labrador CMS