Fendi x Skims

Kolleksjonen vi skal sikre oss noen godbiter fra!

Publisert Sist oppdatert

Art Director hos Fendi, Kim Niklas Jones, har inngått et samarbeid med Kim Kardashian og hennes shapewear-merke SKIMS.

Det var under et møte i Roma, at Kim Jones la merke til at alle kvinnene rundt bordet plutselig var stille og stirret ned i iPhonene sine – det var akkurat da den nye SKIMS.kolleksjonen be lansert på nett...

Da bestemte han seg – han bare måtte lage en kolleksjon med Kim Kardashian!

Foto: Steven Meisel

SKIMS ble lansert i 2019 og har allerede hatt stor suksess med sitt tekniske shapewear, loungewear og undertøy. Et merke som har fokus på at det skal passe til enhver kvinne – uansett form og fasong.

Kim Kardashian er ofte å se i sine egne klær fra SKIMS og spesielt sverger hun til sine bodyer med høy hals og pologensere som hun styler med alt fra skjørt til skinnbukser. SKIMS produserer alt fra micro stringtruser, til pysjamaskjoler og bodysuit. Og de har som mål å alltid innovere når det kommer til de tekniske materiale de bruker i sine styles.

Foto: Steven Meisel

Kim K og Kim J har hentet inspirasjon fra noen tegninger som Karl Lagerfeld gjorde for motehuset Fendi i 1979, og har sammen skapt en kroppsnær kolleksjon bestående av kjoler, bodyer, strømpebukser, shapewear, treningstøy og undertøy.

Fendi x Skims-kolleksjonen består av både nøytrale farger og sterke farger som lilla og rødt. Fendi x Skims lanserer den 9. november klokken 15.0o på www.fendiskims.com og i noen utvalgte FENDI-butikker.

Vi gleder oss til å sikre oss noen godbiter fra dette samarbeidet, og har allerede treningsettet og strømpebuksene på ønskelista!

Powered by Labrador CMS